• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIM!! Prof. Dr. Naci Karacaoğlan

ben de geçtiğimiz nisan ayının sonuna doğru naci beye burun ameliyatı oldum. bi arkadaşım olmuştu o tavsiye etti. sağdan soldan olan bilen arkadaşlarimin tavsiyeleri üzerine gidip görüştügum dört doktordan sonra naci beyde karar verdim ki burada adı geçen doktorlarda vardı içlerinde. bu doktorların çoğu doc.di naci beyin profosör olmasida etkiledi biraz. neyse burnumda kemer vardı hafif ve ucu düşüktü ama en önemlisi septum sorunuydu sağ tarafım orta siddette kapaliydi. şuan ki burnum çok doğal çoğu arkadaşım anlamiyor olduğumu. burun takıntım vardı benim üstelik birde grafiker olunca simetri ve oran oranıtiyada acayip takigim senelerce photoshop yaptım fotograflarima burnumu hiç sevmezdim. şuan ki burnumla buna gerek duymuyorum. :) burun deliklerim biraz geniş ama gerek yok riskli birsey dedi zenci burnu gibi olsaydı zaten ben daraltirdim dedi ve daraltmadi. baska doktorlar yaparız ederiz demişlerdi. Ameliyatım çok rahat geçti agrim sizim tampon çıkarken vs hiç canım acimadi. üstüne bi ay sonra dudagima da dolgu yaptırdım naci beye onda da sorun yaşamadım hiç. burnuma ilk başlarda alisamamistim çünkü bana hala ayni geliyordu büyük ama zamanla alıştım şişler indikce. naci bey çok şeker bi insan güven veriyor. asistani hanifede ilgili hastane olarakta baya ilgililer ben taburcu olurken kattaki bütün görevliler odama geçmiş olsun demek icin gelmislerdi :)) amelyat olmadan once burda bi kac yorum okumuştum doktorla konustuktan sonra ve aklımı kurcalamisti gerek yokmuş boş yere kuskuya mahal vermeye. o yüzden tavsiyem gidin görüşün aklıniza yatan olun. yorumlarla kafanızı karıştırmayın.

Ben de Naci Bey'de burun estetigi oldum iki yil once. Yaptigi burun oldukca dogal. Estetik ameliyati oldugum kesinlikle anlasilmiyor. Dogal olmasi zaten ameliyat oncesinde ilk sartimdi. ikinci sartim ise nefes alabilecegim bir burun istiyordum. Ancak hala nefes almada problem yasiyorum. Ameliyat sonrasinda birkac KBB doktoruna gosterdim burnumu. Neden nefes alamadigimi anlamadilar ama alamiyorum iste.
Ayrica Naci bey isini cok iyi yaoan bir doktor ama hastalari ile uzun uzun konusup rahatlatan doktorlardan degil. Sanirim buna gerek duymuyor. Eger doktorunuzun sizinle uzun uzun ilgilenmesini istiyorsaniz, korkulariniz varsa, Naci bey bunu yapmaz. Ama isinde cok iyi. Bunu soyleyebilirim.
Ameliyat da, sonrasi da sorunsuz gecti.

Adina uzuldum sinem..evet hastanenin kozmetikligi acisindan hak veriyorum.yerlesim olarak kucuk talebi karailayamadigi icin sanirim surekli bir duzenlemeler oluyor.ben memnunum.nefes problemim simdilik cozuldu ve ameliyat masrafim inanilmaz azdi.tekrar ameliyat olmayi dusunuyor musun? Haluk duman gogus cerrahisi alaninda iyi diye aratirdim ama ben kensisinden memnun kalmamistim ilgisiz bosveren biri.fakat gogus ameliyati ilgi alanina girdigi icin daha fazla ilgilenir en azindan da bir uzman gorusu alirsin diye dusunuyorum
Aman aman aman bu doktor (?) dan uzak durun...Eşim ASM (Anadolu Sağlık Merkezi) Gebze hastanesinde 2011 yılında doktor (?) Haluk Duman'dan jinekomasti ameliyatı oldu. Tam bir rezaletti. Çıktıktan hemen sonra fark ettik ki bir meme diğerine göre büyük kalmış, sonra saatlerce dil döküp ekstra bir lokal anestezi ile büyük kalanı da küçülttü. İlk başta bunun için bir daha utanmadan para istedi, ama eşim tavrını net ortaya koyunca geri çekildiler. Aradan yıllar geçti ama hala iki mememin de koltuk altına giren kısmında alınmamış yağ duruyor.bunun şişlik olduğunu ve zamanla ineceğini söylemişti. Yani zaten baştan berbat bir iş yapmışlardı. Şimdi tekrar o kısımı da aldırmak için uğraşıyoruz. Biz bu hastaneyi ve bu doktoru (?) tercih ettik rezil olduk. Resimleri de koyuyorum ki başarısızlığı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back