• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIM!! Prof. Dr. Naci Karacaoğlan

Oyle dusunmeye devam et sen! Doktora sor bakalim 23 nisan 2005 te ameliyat edip burun catisini acik birakip 1 yil sonra tekrar revizyon ameliyati yaptigin hastan kim diye. Bakalim resimlerimi gosterebilecek mi:))

Ben merak ettim. Fotoğraflarını mümkünse görebilir miyim? Anlamıyorum delireceğim cidden. Bu gidişle sadece deviasyon olup estetiği bırakacağım herhalde.

Merhaba sermarine:) ameliyat oldun mu sonuctan memnun musun merak ettim... Tecrubelerini paylasirsan cok sevinirim

Merhaba sevgili Vanilin,
Öncelikle gecirdigin olumsuz tecruben icin cok uzgunum.Mutlu beklentilerle girilen ameliyatlardan sonra beklenmedik hele ki aklimiza hic getirmedigimiz dr hatalari yuzunden yasadigimiz psikolojik ve anatomik bozukluklarin ne denli yiprattigini en iyi anlayacak insanlardan biriyim.

Öncelikle sunu soylemek isterim ki Naci hocayla uzun süren görüşmemizde kendisine bütün samimiyetimle bu forumda ne gorduysem anlattim.Kendisine yapilan olumsuz elestirilere ragmen kendisine geldigimi,buradaki forumlarda adi gecen dr'larin neredeyse yarisindan fazlasiyla görüştüğümüzü, yapmaya yanasmadiklarini (yarik dudak burnu) ancak sadece kendisinin yapabilirim dedigini hatirlatarak bu yuzden imzasi olmak istedigimi soyledim.Oyle bir ameliyat yapin ki dedim imzaniz olsun.Güldü ve soyledigi seyi aynen yaziyorum "Bizim internete vaktimiz olmuyor, baska seylerle ilgileniyoruz.Yapacak islerimiz var.Reklama ihtiyacimiz yok, bilen bilir.Olumsuz elestirilere gelince evet sanirim 2002'den ve 2006'dan bir iki tane boyle olumsuz operasyon vardi" evet vanilin, hocanin cwvabini aynen yazdim.sanirim orada kabul ettigi olumsuz ops sendin.ve zaten kabul ediyor adam ki zaten bunu sormadan kendi de söyledi. Ancak kendi hatasi mi, baska sey mi soylemedi.yani ben sucluyum demedi.

Mesela ben bugun 45. Gun kontrolune gittim burnumun sol tarafi biraz cokuktu ve kendisine durumu anlattim.uzun uzudiya bakti dikkatlice dinledi ve hic cekinmeden kulak cpouyle burnumun icine masaj yalti.ve sonra bana "sana masaj yap demis miydim?" dedi adam resmen anatomi sarrafi.olmus.cunku neden cokuntu oldugunu anladi.cunku o masaj yap demeden ben salak gibi internetten yani tam bu siteden odem geciren yontemlere baktim ve masaj buldum.ve yaltim DOKTOR YAP DEMEDEN! Iste tam bu hata burnumun bir tarafini azcik cokertti.dedigim gibi cok sukur anatomi sareafi adam tam tersi bir yontem gostererek 45 gun bunu uygula duzelecek dedi.olmazsa bile ufak bi revizyon yapariz hic canini sikma dedi.

Yani ameliyat oldum ve cok memnunum.Prof. Dr. Naci Karacaoğlan'i tavsiye ederim.

Bir tavsiyem de KESINLIKLI DOKTORUNUZUN ONERMEDIGI SEYLERI YAPMAYIN!!!! BIRAKIN SIS KALSIN BIRAKIN AGRISIN.AMA KESINLIKLE YAP DEMEDIGI BIRSEY YAPMAYIN!!

Ben merak ettim. Fotoğraflarını mümkünse görebilir miyim? Anlamıyorum delireceğim cidden. Bu gidişle sadece deviasyon olup estetiği bırakacağım herhalde.

Fotograf cevabini vermemisim.orada wechat adresimi verdim dilersen ekleyip oncesi sonrasini gosterebilirim;) yanliz dedigim gibi benimki sizler gibi normal olup da estetik sorun olan bir burun degildi..tabani yoktu..kikirdak yoktu dogustan..adam sifirdan iskelet kurdu.

Cepten girince boyle oldu iste kime niyet kime kismet mayyynn basimin belasiii:))

[Merhaba sevgili Vanilin,Öncelikle gecirdigin olumsuz tecruben icin cok uzgunum.Mutlu beklentilerle girilen ameliyatlardan sonra beklenmedik hele ki aklimiza hic getirmedigimiz dr hatalari yuzunden yasadigimiz psikolojik ve anatomik bozukluklarin ne denli yiprattigini en iyi anlayacak insanlardan biriyim.Öncelikle sunu soylemek isterim ki Naci hocayla uzun süren görüşmemizde kendisine bütün samimiyetimle bu forumda ne gorduysem anlattim.Kendisine yapilan olumsuz elestirilere ragmen kendisine geldigimi,buradaki forumlarda adi gecen dr'larin neredeyse yarisindan fazlasiyla görüştüğümüzü, yapmaya yanasmadiklarini (yarik dudak burnu) ancak sadece kendisinin yapabilirim dedigini hatirlatarak bu yuzden imzasi olmak istedigimi soyledim.Oyle bir ameliyat yapin ki dedim imzaniz olsun.Güldü ve soyledigi seyi aynen yaziyorum "Bizim internete vaktimiz olmuyor, baska seylerle ilgileniyoruz.Yapacak islerimiz var.Reklama ihtiyacimiz yok, bilen bilir.Olumsuz elestirilere gelince evet sanirim 2002'den ve 2006'dan bir iki tane boyle olumsuz operasyon vardi" evet vanilin, hocanin cwvabini aynen yazdim.sanirim orada kabul ettigi olumsuz ops sendin.ve zaten kabul ediyor adam ki zaten bunu sormadan kendi de söyledi. Ancak kendi hatasi mi, baska sey mi soylemedi.yani ben sucluyum demedi.Mesela ben bugun 45. Gun kontrolune gittim burnumun sol tarafi biraz cokuktu ve kendisine durumu anlattim.uzun uzudiya bakti dikkatlice dinledi ve hic cekinmeden kulak cpouyle burnumun icine masaj yalti.ve sonra bana "sana masaj yap demis miydim?" dedi adam resmen anatomi sarrafi.olmus.cunku neden cokuntu oldugunu anladi.cunku o masaj yap demeden ben salak gibi internetten yani tam bu siteden odem geciren yontemlere baktim ve masaj buldum.ve yaltim DOKTOR YAP DEMEDEN! Iste tam bu hata burnumun bir tarafini azcik cokertti.dedigim gibi cok sukur anatomi sareafi adam tam tersi bir yontem gostererek 45 gun bunu uygula duzelecek dedi.olmazsa bile ufak bi revizyon yapariz hic canini sikma dedi.Yani ameliyat oldum ve cok memnunum.Prof. Dr. Naci Karacaoğlan'i tavsiye ederim.Bir tavsiyem de KESINLIKLI DOKTORUNUZUN ONERMEDIGI SEYLERI YAPMAYIN!!!! BIRAKIN SIS KALSIN BIRAKIN AGRISIN.AMA KESINLIKLE YAP DEMEDIGI BIRSEY YAPMAYIN!!

QUOTE=Vanilin;33489880]Merhaba sermarine:) ameliyat oldun mu sonuctan memnun musun merak ettim... Tecrubelerini paylasirsan cok sevinirim[/QUOTE]

Arkadaslar pazartrsi ameliyatim var cok heyecanliyim. Naci beye cok guveniyorum ve sonucun cok guzel olacagina o kadar inaniyorum ki olumsuz elestiriler beni hic korkutmuyor;))

Merhabalar,
Forumda yeniyim,naci beye ameliyat olmayi düşünüyorum ama yazdiklarinizi okuyunca epey bi tereddüt olustu zihnimde.psikolojim icin bu ameliyati olmaya ihtiyacim var, butceme uyan doktorlar arasinda en tecrubelisi naci bey.fotograflarinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum, simdiden teşekkürler :)

Merhaba arkadasim,

Ben gayet memnunum.tereddut ettigin konularda sorular sorabilirsin.Naci Bey hem iyi hem bilgili bir dr. Sahsen ben gecen hafta alaninda en iyi iki estetik cerrahla konustum ve yapilan islemin yapilabilecek en iyi islem oldugunu, ne bunu ne de bundan fazlasini yapamayacaklarini soylediler.

Ben kendisinden cok ama cok memnunum.

Merhabalar,
Forumda yeniyim,naci beye ameliyat olmayi düşünüyorum ama yazdiklarinizi okuyunca epey bi tereddüt olustu zihnimde.psikolojim icin bu ameliyati olmaya ihtiyacim var, butceme uyan doktorlar arasinda en tecrubelisi naci bey.fotograflarinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum, simdiden teşekkürler :)

Merhaba arkadasim,

Ben gayet memnunum.tereddut ettigin konularda sorular sorabilirsin.Naci Bey hem iyi hem bilgili bir dr. Sahsen ben gecen hafta alaninda en iyi iki estetik cerrahla konustum ve yapilan islemin yapilabilecek en iyi islem oldugunu, ne bunu ne de bundan fazlasini yapamayacaklarini soylediler.

Ben kendisinden cok ama cok memnunum.

Cok tesekkur ederim cevabiniz için :) benim naci beyle bir kere gorusmuslugum var ve net bir sekilde yazin ameliyat olma karari aldim görüşme sonrasinda.bana dogalliktan yana olduğunu söyledi ben de gayet hemfikir olduğumu söyledim.ama şuan düşünüyorum da dogallik algimiz farkli olabilir kendisi ile.ben ilk defa görecek birinin estetik operasyon gecirmis bir burna sahip oldugumu anlamamasina dogallik diyorum.ama o ufak bir degisiklikle ameliyati sonlandirmayi kastediyor olabilir.ben de burdaki arkadaslarin tabiriyle manken burnu gibi bi burna sahip olma gayesinde degilim ama ufak bir burun ucu kucultmesi ve deviasyonun giderilmesi beni tatmin etmeyecek.bu amacla ameliyat istiyorsam doktor secimim yanlis mıdır sizce ?:)

Rica ederim,

Öncelikle ameliyat oldugumu az once soyledigim iki doktordan biri ben soyleyene kadar hic anlamadi, ikincisi de basimi arkaya kaldirinca burun deliklerimi gördüğünde anladı.dogallik kismini da artik sen düşün)) evet, Naci Bey dogalliktan yana.dogalligin goreceli olmasi hakkindaki sözüne katiliyorum.iyi tarif etmissin.ama hem dogal olarak guzel hem saglikli olsun dersen Naci Beyi kesinlikle tavsiye ederim.Ama beklentinin farkındayım, onun icin bu beklentiyle Naci Beye ameliyat olma.uzulursun.ben seni anladim kusursuzluk pesi desin.Emre ilhan iyimiş diyorlar. (Ben kesinlikle inanmiyorum ve guvenmiyorum) onur erol, erol kislaoglu vs var.ben hepsini cok iyi arastirmistim.bildigin duydugun estetisyenlerin de kbb uzmanlarinin da beredeyse tamamiyla gorusup konustuktan sonra Hoca'ya ameliyat oldum.iyi ki olmusum.

Rica ederim,

Öncelikle ameliyat oldugumu az once soyledigim iki doktordan biri ben soyleyene kadar hic anlamadi, ikincisi de basimi arkaya kaldirinca burun deliklerimi gördüğünde anladı.dogallik kismini da artik sen düşün)) evet, Naci Bey dogalliktan yana.dogalligin goreceli olmasi hakkindaki sözüne katiliyorum.iyi tarif etmissin.ama hem dogal olarak guzel hem saglikli olsun dersen Naci Beyi kesinlikle tavsiye ederim.Ama beklentinin farkındayım, onun icin bu beklentiyle Naci Beye ameliyat olma.uzulursun.ben seni anladim kusursuzluk pesi desin.Emre ilhan iyimiş diyorlar. (Ben kesinlikle inanmiyorum ve guvenmiyorum) onur erol, erol kislaoglu vs var.ben hepsini cok iyi arastirmistim.bildigin duydugun estetisyenlerin de kbb uzmanlarinin da beredeyse tamamiyla gorusup konustuktan sonra Hoca'ya ameliyat oldum.iyi ki olmusum.

Ben bu saydığınız doktorlarla görüşmeyi bile düşünmüyorum, naci hocayi ben de gercekten çok sevdim ve güvenilir buldum. Belki konusarak ortayi bulabiliriz diye düşünüyorum :) ben kendimi öyle hazirladim ki ona ameliyat olucagima baskasi aklimin ucundan gecmiyor :D tekrar teşekkür ederim cevaplariniz için :)

Rica ederim tekrar,

Dedigim gibi ben cok memnun kaldim.tekrar boyle buyuk bir ameliyat olmamgerekse ben yine tereddutsuz kendisine olurum.tekrar tekrar kendisine tesekkur ederim.burdan digerleri gibi sacma sapan reklam kokan laflar methiyeler dizmiyorum sonra sozumona burdaki karizmatik drlarin sozumona dertli ve derdine onlarda care bulmus hastalari sonra yanlis anliyor. ama cok rahat sonsuz tesekkuru ve saygiyi hak hak ettigini soyleyebilirim.oyle ki burda yere goge sigdirilamayan uzmanlardan biriyle gecen hafta tam 1 saat suren bir gorusmede hala ameliyat yontemi tartisiyorduk.sonunda su yontem dedim ve adam bak sen soyleyene kadar o aklima gelmemisti deyip o yöntemle yapilabilir dedi.sonra o hasta benim ve ameliyat oldum iste bu da ameliyat oncesi resmim dedim adam dondu kaldi yuzume bakti en az uc kere daha kim yapti diye sordu:D düşün artik estetik uzmani hayran kaldi:D
Diledigin zaman ozelden de
yazabilirsin.whatsapptan da falan resimlerimi gorebilirsin.

Rica ederim tekrar,

Dedigim gibi ben cok memnun kaldim.tekrar boyle buyuk bir ameliyat olmamgerekse ben yine tereddutsuz kendisine olurum.tekrar tekrar kendisine tesekkur ederim.burdan digerleri gibi sacma sapan reklam kokan laflar methiyeler dizmiyorum sonra sozumona burdaki karizmatik drlarin sozumona dertli ve derdine onlarda care bulmus hastalari sonra yanlis anliyor. ama cok rahat sonsuz tesekkuru ve saygiyi hak hak ettigini soyleyebilirim.oyle ki burda yere goge sigdirilamayan uzmanlardan biriyle gecen hafta tam 1 saat suren bir gorusmede hala ameliyat yontemi tartisiyorduk.sonunda su yontem dedim ve adam bak sen soyleyene kadar o aklima gelmemisti deyip o yöntemle yapilabilir dedi.sonra o hasta benim ve ameliyat oldum iste bu da ameliyat oncesi resmim dedim adam dondu kaldi yuzume bakti en az uc kere daha kim yapti diye sordu:D düşün artik estetik uzmani hayran kaldi:D

Cok iyi ya :D tamamdir, ozelden yazabilmem için belli bir mesaj sayisina ulasmam gerekiyormus.biraz zor gibi görünüyor ama ulaşır ulaşmaz yazacagim :)

Rica ederim tekrar,

Ben sizi yine rahatsız edecegim ama, mail adresimi versem oradan fotograflariniza bakabilir miyim acaba?

Back