• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIM!! Prof. Dr. Naci Karacaoğlan

angieeng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
27
0
0
Mardin
burun ve göğüs büyütme ameliyatını birilkte olmayı planlıyorum. doktorun kendisiyle görüştüm yerinde bir karar olur dedi ama sitede araştırdım ikna olacak bir şey göremedim teleş içindeyim.. ne yapmalıyım? açıkçası çok korkuyorum ama isteğim ağır basıyor. önümüzdeki 1 hafta içinde de yaptırmalıyım eylül 15 te şehir dışına çıkacağım. off..!! birde bnm aynı şehirde bu ameliyatları yaptırma imkanım yok, istte anadolu yakasında medipol hastanesinde yaptırmayı planlıyorum ama bana 3 saatlik mesafede. bu konuda da düşüncelerinizi paylaşırsınız sevinirim. allah herkese imkan versin ve herkes bedeninden memnun bir şekilde gurur duyarak yaşasın..

canım medipolde tek burun estetiği ameliyatına ne kadar dediler kafamda ortalama fiyatı belirlemeden gitmek istemiyorum doktora,bütçemi aşarsa oralara gidip üzülmek istemiyorumda

2 operasyonuzun aynı anda olması çok mantıklı. Hem tek anestezi almış olacaksınız hem de fiyat açısından daha olur..Forumda bu şekilde burun+meme operasyonu olan bir sürü insan var. Biraz araştırın isterseniz...

@necla8; naci beye ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine birlikte gittik ve görüştük, pazarlığı arkadaşımın annesi yapacak ama tek burun ameliyatı için arkadaşım 2500 lira gibi bir meblağ ödemiş.. ikisi birlikte ne kadara çıkar bilmem ama 4500 5000 gibi birşey çıktı ağzından yalnış duymadıysam.

@yağmurluk; böyle şeyler insanı yüreklendiriyor canım çok teşekkür ederim destek için.

şimdi siteden okuduğum üzere barış çakır diye bir bey varmış ve hastamarı da gayet memnun bahsediyorlar. bir de onunla görüşmeyi planlıyorum. barış beyi bilmiyorum ama naci bey çok sakin bir insan biraz daha atılgan olsa olurmuş.. yarın ikisinden de randevu alıp görüşmeya gideceğim 1 2 gün içinde..

angieeng; canım verdiğin bilgi için çoook tşk ederim, eğer estetik olursan tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim, sanırım bende naci beye estetik yaptırıcam, memnun olmayan duymadım hiç :)

neclacım ben yarın için barış çakır dan randevu aldım. naci beyin methini açıkçası hiç duymadım kk* da. o yüzden sanırım barış beye doğru kaydı aklım. ama onun daha pahalı olduğunu da biliyorum. neyse yarın bi gidip geleyim de yazarım yine cnaım..

naci beye nette fazla yer verilmemiş ama cevremde memnun olanlar var, 4.500 e kadar yaptırabilrim yeterki memnun kalıyım, sen yakın zamanda yaptırıcaksın estetik yaptırıcksın sanırım eğer yaptırırsan hangi doktora yaptırdığını ve tecrübeni paylaşırsan çok sevinirim ;)

@patatesalatasi; naci bey prof olmuş bu yıl içinde sanırım.

@necla8; canım istten gelebildim hele şükür.. annem araya mobilya alışverişinide sıkıştırınca eve gönemicem sandım =)) neyse, barış bey ile görüştüm, pts saat 7 de hem burun hem göğüs ameliyatım var. göğsüme 280cc lik koheziv silikonlar dan yerleştirecek, burnum içinse yukarıdan aşağıya dolgu torpü ve ucuna da hafif kaldırma uygulanacak ama hepsi çok çok az olucak. benm asıl gitme amacım burun eğriliğimdi. evet sonuç olarak okuştuk anlaştık allahın iznizye pts oluyorum(bolşans dileyin kızlaarrr..)

@necla canım bu arada yalnış anlaşılma olmasın ben barış beye muayeneye gittim..

canım barış bey nerde çalışıyo unvanı ne güven duydun mu, naci beye bende tam karar veremediğim için başka tercihleride araştırıyorum fiyat konusunda ne dedi, canım benim inş. ameliyatın güzel geçer, bol şanslaaaar tatlım,darısı benim başıma :))

amin inşallah canımm yaa, allah gönülden isteyen herkese yardım etsin..

naci beyle görüşmemde bana çok sakin fazla sakin gelmişti rahatsız oldum bundan biraz. neyse barış beyle görüşmeye karar vermem kk sebebiyle oldu. yani sitede okuduklarımın epey etkisi oldu bu kararı almamda. daha sonra netten araştırdım. naci bey prof barış beyse operatör doktor ama doktorluğunun yanında sanat eğitimi de almış ki benm fikrimce bu estetik açısından çok yerinde bir eylem. her türlü açıklamayı hem bilgisayarda hemde kağıt üzerinde görselleştirebiliyor adam taktir ettim.. birde çok önemli birşey öğrendim ki benm fikrimi belirleyen de bu oldu diyebilirim; o da şu, barış bey hemen hemen her hastasına kas zarı altına yapabiliyormuş. kas altına göre çok çok acısız imiş (ki ben kasaltı olmasından çekiniyordum) şimdi bunda ne var dye düşünebilirsin ama kas altı demen o kasın kesilmesi ve iptal edilmesi demekmiş. ben böyle birşey istemiyorum asla. naci beyse bana direk kas altı yapacağız senn ameliyatını dedi. mesela kolunu yukarı kaldırdığında kasla birlikte protezde otarafa gidiyormuş ki hiç hoş bir durum ve görüntü değil miş. barış bey yaptığı işleride anlattı ve gösterdi . kendisi memorial hastanesinde çalışıyor şişlide. seçenekleri önüme sundu ben tercih yaptım. çok ta zor olmadı. foto nasıl ekleniyor bilmiyorum ama olacak burnumun resimlerinide verdi bana ;) annem babam la gittik ben ikna oldum onlarda zaten rıza göstermişlerdi cumartesiden pts ye ameliyat randevusu aldık hemen. biraz biraz heyecan stres endişe başladı. fiyat konusunuysa burda açıklamayı uygun bulmuyorum. hiç girmeyelim. sonuş olarak beni bir gece misafir edip ertesi gün yollayacaklar sanırım. şimdilik bu kadarı geliyor aklıma gerçi çok uzattım çorba oldu galiba hepse kusura bakma cnaım,

ps: annem siteye daha ameliyat olmadan iyileşmedien düşüncelerimi olanları yazdığım için kızıyor.. ARAMIZDA.. =))

canım düşüncelrinin paylaştığn cvp verdiğin için çok tşkler, çorba falan olmadı nekdar çok bilgi okadar ii karar demektir.tatlım barış beyi bende merak ettim araştırdım banada ii gibi geldi gidip görmek gerekiyo, kk dekiler çok memnun, aaaaay canım benim yaaa senin heyecaını çok ii anlıyorum gün yaklaşmış tatlım, inş. güzel olur canım benim sonra burun fotolarını burda paylaşırsan çok sevinirm.bende belki 5ay sonra yaptırabilirmde şimdiden iyice araştırıyım diyorum, ee çok önemli bi karar, inş. barış bey ii doktordur inş. menun kalırsın güzelim:))

canım aslında kızıcak bişeyde yok bunda, kimi doktorlar varki çook ünlü olmasına rağmen çokta ilgisiz diye duyumlar alıyorum, bu bilgilerini paylaşman bizlere ışık tutuyo, anlaşılan o ki barıs bey hastalarına ilgisini eksik etmiyo, sadece işini profesyonel yapmak yetmiyo insan ilişkileride önemli, ben kk den duyuyorum amliyattan sonra bile müşterilerine ilgisini koruyomuş, buda insanı tatmin ediyo, güzel bir karara benziyo, güzel haberlerini bekliyorum canım :)

neclacım mutlu haber; evime geldim. burum ve göğüs ameliyatımı oldum bugün hastaneden taburcu ettiler evimde dinleniyorum. tüm yaşadıklarımı düşüncelerimi paylaşıcam inşallah burdan ama önce biraz vakit. kendimi iyi hissedip capcanlı yazıcam burdan sizlere..
;D;D;D

merhaba arkadaslar
buraya uye olup eski yeni fotograflarımı eklemeyi düsünmüştüm ama sonuc tam bir hayalkırıklıgı oldu.naci karacaoğlan ı hiç kimseye tavsiye etmiyorum paranıza yazık.sakin diye nitelendirmiş bazı arkadaslar ama ben ona kısaca ilgisizlik diyorum.ben bu hatayı yaptım ama umarım kimsenin başı benim gibi yanmaz..sonuc:içinden çıkılamayan koskocaman bir depresyon hali ve hala kocaman bir burun..

angieeng, canım çok geçmiş olsun, hayırlı olsun çok sevindim dikkat et kendine tatlım, sana istediğin kadar süre yeterki iyi ol, haberlerini merakla bekliyorum canım istaediğin gibi olursa burun fotonuda paylaşırsan çok sevinirim:)

julie-x sen ne zman ameliyat oldun naci beye, şişliklerden dolayı büyük olmasın, bende arastırdıkca naci beyden vazgecicem gibi geliyo ama keşke daha fazla yorum yapan olsada netleştirsem düşüncelerimi

neclacım mutlu haber; evime geldim. burum ve göğüs ameliyatımı oldum bugün hastaneden taburcu ettiler evimde dinleniyorum. tüm yaşadıklarımı düşüncelerimi paylaşıcam inşallah burdan ama önce biraz vakit. kendimi iyi hissedip capcanlı yazıcam burdan sizlere..
;D;D;D

Hayatım bende merakla haberini bekliyorum umarım herşey yolundadır.

angieeng, canım çok geçmiş olsun, hayırlı olsun çok sevindim dikkat et kendine tatlım, sana istediğin kadar süre yeterki iyi ol, haberlerini merakla bekliyorum canım istaediğin gibi olursa burun fotonuda paylaşırsan çok sevinirim:)

julie-x sen ne zman ameliyat oldun naci beye, şişliklerden dolayı büyük olmasın, bende arastırdıkca naci beyden vazgecicem gibi geliyo ama keşke daha fazla yorum yapan olsada netleştirsem düşüncelerimi

arkadaşlar merhaba ben de nazi beyle görüştüm ama benimki kısa bir görüşme oldu çok karasız ve bilgisiz gittiğim için.elime resim falan vermedi.göstermedi yaptığı burunları ama ben arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. götüren kişinin burnu gayet güzel ve bir buçuk yıl falan oldu rahatsızlıda yok şu an. ayrıca memnun olmayan arkadaşlar resim koysa ya da hakkında bişeylar yazarsa iyi olur.(çok geçmiş olsun)

;D;D;D

çok geçmiş olsun arkadaşım. ben de barış beyin methini çok duydum ve benim gerçekten sorunlu bir burnum var kendisiyle görüşmek istiyorum ancak çok pahalı diye duydum ben de. en azından ortalam ne kadarmış özelden msj atamzmısın bize.muayenesini biliyorum ama ona göre gitmek istiyorum.bir de evlilk hazırlığındayım zaten aklım iyice karıştı...

Back