• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım polikistik over yüzünden saç dökülmesi yaşayanlar

delikanli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
161
1
116
Malatya
Arkadaşlar lütfen yardım polikistik over nedeniyle saç dökülmesi yaşayan varmı aranızda arkadaşlar ne yaptınız tedavisi var mı ? ben cok korkuyorum kel kalacam diye sizler neler yaşadınız lütfen yardım :( bilmiyorumkismile

benimde ksitim var ve saçlarım çok dökülüyor ama hiç kist yüzünden dökülüyor diye düşünmemiştim hep stresden, havaların değişimden dolayı diye düşünüyordum gerçekten kist saç dökermi acaba :uhm:

canım bilmiyorum ama bende saç dökülmesi için cildiye doktoruna gıttım benim pco olarak tek beltım tuylenmeydı oda annemdede vardı dıye onemsemedım cildiye doktorum polikistikden olarabılır dedı diane 35 verdı kullanma basladım bakalım ne olacak ama ben cok korkuyorum pco yüzünden dökülen saclar geri cıkar mı ya ??? ben kadın dogumada gıttım o pcomun olmadıgını soyledı bakalım kararsız kaldım sımdı baska bır kadın doguma gıtmeyı dusunuyorum bence senın saç dökülme proglemın varsa bır doktora gorun ne olur ne olmaz

şimdi biraz araştırma yaptım netten! evet malesef döküyormuşş canım yaa :çok üzgünüm: allahtan benim saçlarmın döküldüğü yerden yine küçük küçük çıkıyor o yüzden belkide önemsemiyorum bu durumu. umarım sana verilen ilaç ile bu dökülmenin önüne geçersin bu arada sayende yeni bişey öğrendim canım sağol yerimseniben

bende p. overliyim.ve malesef benimde saclarim cok dokuluyor.ne yapmak gerek.bende bilmiyorum.

asimavı bende bılmıyorum ya burada tecrubelı olan ınsanlar ınsallah yardımcı olur bıze sen her hangı bır ılac kullanıyor musun ve sende seyreklesme var mı arkadaqsım ya bıde adet duzensızlıgın var mı ya offf bu pcoda en az belıren ozellıklerınden oda geldı buldu bızı tuylenmeyı cok sorun etmıyorum ama sac dokulmesınden cok korkuyorum bilmiyorumkismile

merhaba
malesef aynı dert bendede var, iki yıl önce öğrendim, diane 35 verildi banada ama onu kullandığım sürecede diğer hormonlarım bozuldu, prolaktinimi yükseltti, şimdi 2 senedir dianeyi bıraktım prolaktin düşürücü dostinex i kullanıyorum.
saç için bi sürü ilaç önerdi ve kullandırdı ama bana dermatologlar, shen min, ona benzer bir hap daha , şampuanlar, en son minoxil.
minoxili kullanamadım çünkü tansiyonumu çok düşürdü, ama diğerlerinden hiçbir sonuç alamadım.
şu an tepe bölgem oldukça açık, krepe yapmadan kamufle edemiyorum.
ve artık içimden tedavi olmak için uğraşmakda gelmiyor, yoruldum.

slmlar yeni üye oldum.eski bir konu ama beni çok ilgilendiriyor.polikistik overin her şeyi var bende.saç dökülmesi,tüylenme,düzensizlik..ilaçla olmuyo,ilaçsız da olmuyo.tamamen psikoljik olarak çökerten bi hastalık

benm de dökülüyor ben pco yum ama pco ya bağlı olduğunu düşünmemiştm hiç.benm ki bir ara aşırı şekilde dökülüyodu.ama şimdilerde öyle değil şükür.bu dökülme hormonlara bağlı olabilir arkadaşlar.testeron hormonumuz normalinden fazla olabilir

Back