Ben diren celike meme ameliyati oldum cok memnunum nerdeyse 5 6 kisiye onerdim oldular hepsi memnun kaldi cok iyi bi doktor ben 4 ay once oldum fiyatlarda degismis bildigim kadariyla popo icin bisey soyleyemicem ama cok memnunum meme ameliyatimdanArkadaslar ben ikiz dogum yaptim goguslerim iyice bosaldi cok kotu durumda popomda kizken de dumduz du cok utaniyorum esimden ankara da yaptırmak istiyorum bunlari doktor oneriniz var mi nasil bir surec gecirdiniz ve diren celik var onu dusunuyorum op.dr yaptiran oldu mu ucretleri nedir acaba onerir misiniz ?
Siz ne kadara oldunuz acaba ne kadar artmis bilginiz var mi ? ikizlerim var ne kadar surede toparlandiniz siz bilgi verir misinizBen diren celike meme ameliyati oldum cok memnunum nerdeyse 5 6 kisiye onerdim oldular hepsi memnun kaldi cok iyi bi doktor ben 4 ay once oldum fiyatlarda degismis bildigim kadariyla popo icin bisey soyleyemicem ama cok memnunum meme ameliyatimdan
Ben 11 bine oldum ama sanirim 13 yada 14 bin olmus emin degilim ama tam. Ben hic dogum yapmadim o yuzden ilk 3 gun agrim bayag oldu ama siz dogum yapmissiniz goguslerinizdeki kaslar gevsedigi icin daha az agri cekersiniz sanirim. 10 gunde toparladim ama tamamen kendimi cok iyi hissediyorum dedigim 1 ayi buldu acikcasi. Dogum yapmis bi abla vardi mesala o ameliyat gunu aksami kendi gitmis evine hic agrim olmadi demisti aci esiginizde onemli tabi. Ama durumunuz varsa kesinlikle yaptirin ben keske maddi durumum olsaydi onceden olsaydim diyorum hepSiz
Siz ne kadara oldunuz acaba ne kadar artmis bilginiz var mi ? ikizlerim var ne kadar surede toparlandiniz siz bilgi verir misiniz
Ben hayati akbasla iletişim kurdum fiyati yuksek geldi bana sadece gogus icin 27 bin lira istedi bu fiyat beni cok aşti ama insallah 13 14 bindir yarin ilk is muhayenehanesini arayacagim lupucustion da yaptiracagim insallah ama tabi oructan sonra anca olabilirim sanirim :) kac cc takildi acaba damla mi yuvarlak mi :) ertesi gun taburcu oldunuz degil mi ?Ben 11 bine oldum ama sanirim 13 yada 14 bin olmus emin degilim ama tam. Ben hic dogum yapmadim o yuzden ilk 3 gun agrim bayag oldu ama siz dogum yapmissiniz goguslerinizdeki kaslar gevsedigi icin daha az agri cekersiniz sanirim. 10 gunde toparladim ama tamamen kendimi cok iyi hissediyorum dedigim 1 ayi buldu acikcasi. Dogum yapmis bi abla vardi mesala o ameliyat gunu aksami kendi gitmis evine hic agrim olmadi demisti aci esiginizde onemli tabi. Ama durumunuz varsa kesinlikle yaptirin ben keske maddi durumum olsaydi onceden olsaydim diyorum hep
Ben hayati akbasla iletisim kurdum ve sadece gogus icin 27 bin verdi hastane de bir gece yattiniz degil mi ? Damla mi yucarlak mi kac cc kondu birde acaba 13 14 se hemen olurum :)Ben 11 bine oldum ama sanirim 13 yada 14 bin olmus emin degilim ama tam. Ben hic dogum yapmadim o yuzden ilk 3 gun agrim bayag oldu ama siz dogum yapmissiniz goguslerinizdeki kaslar gevsedigi icin daha az agri cekersiniz sanirim. 10 gunde toparladim ama tamamen kendimi cok iyi hissediyorum dedigim 1 ayi buldu acikcasi. Dogum yapmis bi abla vardi mesala o ameliyat gunu aksami kendi gitmis evine hic agrim olmadi demisti aci esiginizde onemli tabi. Ama durumunuz varsa kesinlikle yaptirin ben keske maddi durumum olsaydi onceden olsaydim diyorum hep
Yuvarlak oldu bana aslinda bu tamamen gogus yapinizla alakali ben damla model cok begenirdim ama gogusume yuvarlak olurmus ve iyiki yuvarlak olmus dedim. 340 cc bende 365 denemis yanlardan tasmis 340 tam vucuduma orantili oldu. Sabah 11 de girdim 12 de ameliyattan ciktim aksam 6da taburcu oldum ayni gun :)Ben hayati akbasla iletişim kurdum fiyati yuksek geldi bana sadece gogus icin 27 bin lira istedi bu fiyat beni cok aşti ama insallah 13 14 bindir yarin ilk is muhayenehanesini arayacagim lupucustion da yaptiracagim insallah ama tabi oructan sonra anca olabilirim sanirim :) kac cc takildi acaba damla mi yuvarlak mi :) ertesi gun taburcu oldunuz degil mi ?
27 ne ya arabami aliyoruz deseydin kimisi cidden ucuyolar ben ilk gorusmem diren hoca oldu aninda ona olmaya karar verdim aklimda olmayan sorulari bile kendi soylediBen hayati akbasla iletişim kurdum fiyati yuksek geldi bana sadece gogus icin 27 bin lira istedi bu fiyat beni cok aşti ama insallah 13 14 bindir yarin ilk is muhayenehanesini arayacagim lupucustion da yaptiracagim insallah ama tabi oructan sonra anca olabilirim sanirim :) kac cc takildi acaba damla mi yuvarlak mi :) ertesi gun taburcu oldunuz degil mi ?
Ay masallah ama ben lupucustion da dusunuyorum ya beni yaptırabilir sanirimYuvarlak oldu bana aslinda bu tamamen gogus yapinizla alakali ben damla model cok begenirdim ama gogusume yuvarlak olurmus ve iyiki yuvarlak olmus dedim. 340 cc bende 365 denemis yanlardan tasmis 340 tam vucuduma orantili oldu. Sabah 11 de girdim 12 de ameliyattan ciktim aksam 6da taburcu oldum ayni gun :)
Kombine ameliyat yapiyor doktor zaten ikisini birden cikarttir kurtulAy masallah ama ben lupucustion da dusunuyorum ya beni yaptırabilir sanirim