Ben geçen sene tamda bu zamanlarda Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek ve Genetik Merkezinde tedavi oldum çok şükür kızım şu anda 4 .ayına yaklaştı.PKO ve morfoloji sorunumuz vardı.Düşüklerim vardı.Dr.hanım kan pıhtılaşmasıyla ilgili hemde kalp damar yapısyla ilgili olan genetik tahlili yaptı tedavi öncesinde ve bunlarda tek taraflı sorun çıktı kalp damar yapım pıhtı oluşturmaya müsayitti ve hamilelikte buna dikkat edilmezse bebeği besleyen kordan kılcal damarlarında oluşan küçük bir pıhtı bebeğin beslenmesine engel oluyor ve düşüğe sebep oluyor dedi dr.hanım.Bazı yiyeceklerde vücutta pıhtı oluşturabiliyormuş.Vücuttan bunların etkisinin azalması için 2 ay öncesinden bununla ilgili diyet verdi ben kilolu değilimdim ideal ölçülerdeydim diyete hamileliğim boyunca devam ettim kan sulandırıcı iğnede kullandım doğumdan 15 gün sonra eski kiloma geri döndüm hatta.Pko dan dolayı 30 tane yumurta toplandı ve vücudda su toplama rıski vardı burada doktorunuzun bilgisi tecrübesi çok önemli ilaçların dozunu ayarlaması yumurtayı yeterli kadar büyütüp vücuda su toplatmadan tedaviyi tamamlaması için.Bunun için opudan sonra keseyi görene kadar özel mama ilavesi ve serum kontrol amaçlı verildi ve hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür transferim bu tedavide yapıldı.Tedavim yarım kalmadan bir daha strese girmeden bitmiş oldu.Dr. Fethiye Ersan ve ekibi tüm tedavim hamileliğim sonrasında her zaman çok ilgili davrandılar.Dondurulmuş embiryolarım var kızım biraz büyüyünce ona kardeş istiyorum gidip bebişlerimi alıcam inş.Dr. hanım son derece steril,titiz,en küçük riskleri bile düşünüp öncesinden temkinli davranan,hastalarıyla son derece ilgili bir doktor.Kesinlilkle kıyas bile yapıladan Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi diyorum.Sizde artık çok vakit kaybetmeden gidin tedavinizi olun sağlıkla bebeğinize kavuşun...