Cocuk diyorsun da kac yasindaMerhaba bundan 1 yıl 2 ay önce erkek arkadaşımla ayrılmadan önce cinsel ilişkimiz oldu cahillikten ikimizde ne yaptığımızı bilmiyorduk çocuk zaten sonra çok utandı ama ters ilişki yaşadım ve ön yada arkaya hiç sperm bulaşmadı içine yada dışına. Ama önden bikac saniyeliğine acemice denedik yine spermsiz boşalmadan fakat tıpta hymen bozuk çıktı ailem şikayetçi olacak bu işin sonunda çocuğun başını yakmak istemiyorum aradan 1 yıl gecti örnek alınırsa ortaya çıkarmı yoksa dna kaybolmuşmudur çünkü ne zevk suyu nede sperm olmadı lütfen yardım bu işten nasıl çıkabilirim çocuğu yakmak istemiyorum bu masumca bir cahillikti tşk.
Ailenize siz mi söylediniz yoksa rahatsızlığınızdan mütevellit söylemek zorunda mı kaldınız ? Aileniz şikâyetçi olacağına göre yaşınız küçük muydu ?Merhaba bundan 1 yıl 2 ay önce erkek arkadaşımla ayrılmadan önce cinsel ilişkimiz oldu cahillikten ikimizde ne yaptığımızı bilmiyorduk çocuk zaten sonra çok utandı ama ters ilişki yaşadım ve ön yada arkaya hiç sperm bulaşmadı içine yada dışına. Ama önden bikac saniyeliğine acemice denedik yine spermsiz boşalmadan fakat tıpta hymen bozuk çıktı ailem şikayetçi olacak bu işin sonunda çocuğun başını yakmak istemiyorum aradan 1 yıl gecti örnek alınırsa ortaya çıkarmı yoksa dna kaybolmuşmudur çünkü ne zevk suyu nede sperm olmadı lütfen yardım bu işten nasıl çıkabilirim çocuğu yakmak istemiyorum bu masumca bir cahillikti tşk.
Zorunda kaldım evet 18 yaşım ne olabilir acaba lütfen o zaman 17 dimAilenize siz mi söylediniz yoksa rahatsızlığınızdan mütevellit söylemek zorunda mı kaldınız ? Aileniz şikâyetçi olacağına göre yaşınız küçük muydu ?
19 yasinda bende 18 o zmn 17 dim mesajını geç gördüm özür dilerimCocuk diyorsun da kac yasinda
Çok saygısızsınız anlamamanızı garipsemiyorum önce okumayı deneyinMasumca bir cahillik bjchjvvfaileniz tecavüze uğradığınızı mi düşünüyor şimdi niye şikayet edecekler? Anlayamadım ben tam olayı.
Estagfirullah ne ozuru19 yasinda bende 18 o zmn 17 dim mesajını geç gördüm özür dilerim
Çok saygısızsınız anlamamanızı garipsemiyorum önce okumayı deneyin
Sadece ailem şikayetçi olacak diyorsunuz, bende diyorum ki niye? Tecavüzden niye şüpheleniyorlar? Hayır isteyerek oldu demiyor musunuz diyorum yani.Adam gibi sormuşum sorudan da anlamıyorsunuz belli ki. Neyse bende aynı şekil anlayamamanızı garipsemiyorum. Masumca cahilliğinizde başarılar.19 yasinda bende 18 o zmn 17 dim mesajını geç gördüm özür dilerim
Çok saygısızsınız anlamamanızı garipsemiyorum önce okumayı deneyin
Kişiye ait kalıntı bulmaları imkansız. İlk duşta bütün kalıntılar silinir zaten. İnşallah kimse zarar görmeden atlatırsınız bunuMerhaba bundan 1 yıl 2 ay önce erkek arkadaşımla ayrılmadan önce cinsel ilişkimiz oldu cahillikten ikimizde ne yaptığımızı bilmiyorduk çocuk zaten sonra çok utandı ama ters ilişki yaşadım ve ön yada arkaya hiç sperm bulaşmadı içine yada dışına. Ama önden bikac saniyeliğine acemice denedik yine spermsiz boşalmadan fakat tıpta hymen bozuk çıktı ailem şikayetçi olacak bu işin sonunda çocuğun başını yakmak istemiyorum aradan 1 yıl gecti örnek alınırsa ortaya çıkarmı yoksa dna kaybolmuşmudur çünkü ne zevk suyu nede sperm olmadı lütfen yardım bu işten nasıl çıkabilirim çocuğu yakmak istemiyorum bu masumca bir cahillikti tşk.
çocuk reşit olup kız reşit olmadığı için şikayet etme hakları var diye biliyorumSadece ailem şikayetçi olacak diyorsunuz, bende diyorum ki niye? Tecavüzden niye şüpheleniyorlar? Hayır isteyerek oldu demiyor musunuz diyorum yani.Adam gibi sormuşum sorudan da anlamıyorsunuz belli ki. Neyse bende aynı şekil anlayamamanızı garipsemiyorum. Masumca cahilliğinizde başarılar.