Lütfen yardım lütfen

jimsin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
3
0
Merhaba bundan 1 yıl 2 ay önce erkek arkadaşımla ayrılmadan önce cinsel ilişkimiz oldu cahillikten ikimizde ne yaptığımızı bilmiyorduk çocuk zaten sonra çok utandı ama ters ilişki yaşadım ve ön yada arkaya hiç sperm bulaşmadı içine yada dışına. Ama önden bikac saniyeliğine acemice denedik yine spermsiz boşalmadan fakat tıpta hymen bozuk çıktı ailem şikayetçi olacak bu işin sonunda çocuğun başını yakmak istemiyorum aradan 1 yıl gecti örnek alınırsa ortaya çıkarmı yoksa dna kaybolmuşmudur çünkü ne zevk suyu nede sperm olmadı lütfen yardım bu işten nasıl çıkabilirim çocuğu yakmak istemiyorum bu masumca bir cahillikti tşk.

Merhaba bundan 1 yıl 2 ay önce erkek arkadaşımla ayrılmadan önce cinsel ilişkimiz oldu cahillikten ikimizde ne yaptığımızı bilmiyorduk çocuk zaten sonra çok utandı ama ters ilişki yaşadım ve ön yada arkaya hiç sperm bulaşmadı içine yada dışına. Ama önden bikac saniyeliğine acemice denedik yine spermsiz boşalmadan fakat tıpta hymen bozuk çıktı ailem şikayetçi olacak bu işin sonunda çocuğun başını yakmak istemiyorum aradan 1 yıl gecti örnek alınırsa ortaya çıkarmı yoksa dna kaybolmuşmudur çünkü ne zevk suyu nede sperm olmadı lütfen yardım bu işten nasıl çıkabilirim çocuğu yakmak istemiyorum bu masumca bir cahillikti tşk.
Cocuk diyorsun da kac yasinda

Ailenize siz mi söylediniz yoksa rahatsızlığınızdan mütevellit söylemek zorunda mı kaldınız ? Aileniz şikâyetçi olacağına göre yaşınız küçük muydu ?

Masumca bir cahillik bjchjvvf :KK70: aileniz tecavüze uğradığınızı mi düşünüyor şimdi niye şikayet edecekler? Anlayamadım ben tam olayı.

19 yasinda bende 18 o zmn 17 dim mesajını geç gördüm özür dilerim

Çok saygısızsınız anlamamanızı garipsemiyorum önce okumayı deneyin
Estagfirullah ne ozuru
Peki zorunda kaldiginizda gonlum vardi dedinizmi sonucta tecavuz degil diyorsunuz
Aileniz de hakli ama gonullu olan seylerde de cidden diger tarafa yazik zorla olmamis

19 yasinda bende 18 o zmn 17 dim mesajını geç gördüm özür dilerim

Çok saygısızsınız anlamamanızı garipsemiyorum önce okumayı deneyin
Sadece ailem şikayetçi olacak diyorsunuz, bende diyorum ki niye? Tecavüzden niye şüpheleniyorlar? Hayır isteyerek oldu demiyor musunuz diyorum yani.Adam gibi sormuşum sorudan da anlamıyorsunuz belli ki. Neyse bende aynı şekil anlayamamanızı garipsemiyorum. Masumca cahilliğinizde başarılar.

Önce 1-2 ay demişsin sonra 1 yıl. Ailen seni kontrole neden götürdü?Tecavüz mü dedin? Cocugu nerden biliyorlar sen adını mı verdın?

Kişiye ait kalıntı bulmaları imkansız. İlk duşta bütün kalıntılar silinir zaten. İnşallah kimse zarar görmeden atlatırsınız bunu

Sadece ailem şikayetçi olacak diyorsunuz, bende diyorum ki niye? Tecavüzden niye şüpheleniyorlar? Hayır isteyerek oldu demiyor musunuz diyorum yani.Adam gibi sormuşum sorudan da anlamıyorsunuz belli ki. Neyse bende aynı şekil anlayamamanızı garipsemiyorum. Masumca cahilliğinizde başarılar.
çocuk reşit olup kız reşit olmadığı için şikayet etme hakları var diye biliyorum

Konuyu tam anlatmadan ne yardımı bekliyorsun?
O zaman bir iki kelime yazalım sende bizim cevaplarımızı puzzle gibi tamamlamaya çalış.
Ne oldu baştan anlat bakim bi.

X