Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardim korkuyoruz(resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banı o fotoğrafı paylaştınız diye yediniz ama çok üzüldüm bir anneni adayının düşüncesizce cahilce davranmasına sonucunda bir bebenin anne karnındayken daha ölmesine üzüldüm arkadaşınıza şunu söyleyin lütfen rica ediyorum böyle sonunda ağlayacaksa eğer o tarlusalı bi daha içip bi bebeğin ölmesine sebep olmasın kahroldum

Bilgisizce mi davranmış yani idrar ya da kan testi yapabilirdi bir cok pkolular kontrol edildikten sonra adet sokturucu kullaniyor. Fotoğrafı gördüm ilk paylaşımda uzaktan takip ediyordum. Sonuçta oda istemezdi bebeğini düşürmeyi burda hepimiz bebek için çabalıyoruz bilgisizce olmuş yaptığı olan olmuş zaten üstüne bisey demekte hoş olmaz. Bundan sonra daha bilinçli olur inşallah.

Bende diyordum tuhaflık var diye.. düşündüğüm gibi doktora hamile değilim deyince teste gerek görmemiş yazmıştır ilacı.. arkadaşına şöyle bari bundan sonra adet olsa bile her ay test yapsın idrara güvenmiyorsa sağlık ocağında yaptırsin.. ondan sonra ilaç alsin.. benim aklıma daha fenasi geliyor da inş senin arkadaş ilacı yazdirmadan önce düşüğe sebep olduğunu duymamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…