• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım... Kolumdaki tüyler..

alliswell22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
76
17
38
32
Arkadaşlar kollarımda baya tüy var almak istiyodum ama biraz kararsızdım şimdi almayı düşünüyorum.. Dik ve sert çıkmaması için neyle almamı önerirsiniz.. Tüy dökücüyle almam uygunmu sizce??????

Rengi ne tüylerinin, açık renkse hiç dokunma bence şimdi kuaförler filan işine geldiği için herkese aldırmaya çalışıyor da kolları. O yüzden çok kişide de alışkanlık yaptı halbuki açık tonlarda tüyü hiç erkekler takmıyor bile ,pis desen pis de değil zaten kol yani :34:

Rengi ne tüylerinin, açık renkse hiç dokunma bence şimdi kuaförler filan işine geldiği için herkese aldırmaya çalışıyor da kolları. O yüzden çok kişide de alışkanlık yaptı halbuki açık tonlarda tüyü hiç erkekler takmıyor bile ,pis desen pis de değil zaten kol yani :34:

Valla çokta açık renkli sayılmaz siyah siyah görünüyor yanii

bence asla tüy dökücü kullanma ne olur ne olmaz tüy dökücülerin benim gözümde jiletten bi farkı yok.. epilasyon makinesi de gömük yapar o da güvensiz ama ağda temiz mis gibi yapar ama öle boylu boyunca sürmemelisin. bileklik mantığında sür ben öyle yaptım esmerim koyu kıllarım vardı kolumda nereden baksanız 5-6 ayda bir kollarımı alıyorum bu yöntemle yapıp üstüne tüy çıkmaması için adını vermiyim bi krem sürdüm falan hiç çıkmıyo değil ama eskisi gibi göze batmıyor.. bide almadan önce tüy sarartıcı dene rengi biraz daha açılırsa belki aldırmak istemezsin..

benimde kollarimda kıllar ince uzun siyah siyah belli oluyo ama agdayla falan ugrasmak hıc ıstemıyorum dıger bolgeler yetmıyomus gıbı bıde oraylaa ugrasamam valla :47: .. hanı agdanın pürüzsüz yapcgnı bılsem o zman beellkiiiiiii düsünebılırım:27: ama yazın sarartıcı kullanıyorum bıde bronzlasınca hıc bellı olmuyo :32:

sakın tüy dökücü krem, sarartma vs. gibi yöntemler kullanma. tüylerinle sonra baş edemezsin. mutlaka "ağda" yap. evde kendin ılık ağda yapabilirsin. sir ağda daha iyi ama cildin hassassa iç kısımlarında morarma olabilir. ben uzun zamandır ağda yapıyorum. çok memnunum. hatta şimdi ağda yaptıktan sonra bioder serum kullanıyorum ki temelli kurtulayım. bu arada kollarını çok da dert etme... birçok kadının kollarında tüy var ve çoğu da ağda yapıyor. doğal bir durum.

sir ağdya yap tüy dökücü kullanma artar kıl olur tüy gibidir şimdi .bende çok az var aldıkça azaldı 2-3 ayda bir alıyorum anca geliyor çok zayıflaı sir yapaa yapa

benimde kollarımdaki tüyler çok siyahtı sir ağdayla 3-4 kere aldım (her yaz başında) şimdi incecik ve sapsarılar..sir ağda kullan..ilk seferde acıyo ama sonraki yıllarda alışıyosun..

Back