- 6 Aralık 2016
- 272
- 181
- 103
- Konu Sahibi mor hercai
slm bayanlar başlıktan anlayacağınız üzere 4 buçuk yaşındaki kızım kıl yiyor ne yaptıysam unutturamadim bu durumu yaşayan varmı lütfen bana bir akıl verin bu arada kızım atipik otizmli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım azalttı biraz eskisi kadar görmüyorum zaten özel bir çocuk dikkat ediyorum o kadar ama yinede yapiyorBu arada unutabilecegin birşey değil gibi. Dürtü kontrolü ile ilgiliymiş
Tek tek yapıyor canım zaten hani saçını eliyle asılıyor 1 veya iki tel sonra ağzında oynuyor ben farkedersem alıyorum ama farketmezsem yutuyorİnternete araştırdım biraz. Bu rahatsızlığın adı trikofaji imiş. Az yerse sıkıntı olmuyormuş. Ama sadece kendi saçını değil yerde bulduğunu da yiyebilirmiş. Psikoterapi gerekiyormuş. Şimdi 4 yaşındaki bir çocuğa psikoterapi nasıl yapılabilir mi bilmiyorum ama hem psikolog hem de psikiyatri ye gitseniz iyi olur.
Gittik canım herşeyi normal kucuktu o zaman bilmiyor zararli oldugunu buyuyunce yapmaz demişlerdiVitamin eksikligi sanirim.
Doktora gitmediniz mi ?
Kıl nerden buluyor?
Saç yeme hastalığı var bu arada. Ben de tam detayları bilmiyorum eskiden belgesel gibi bir programda izlemiştim. Bu şekilde araştırırsan belki daha detaylı bilgiye ulaşırsın. Kılı işte saçından alıyor yada yerde bulursa aliyor
Çözüm olur mu bilmiyorum ama deniyecem teşekkür ederimSaçlarını kestirseniz evdeki halıları falan kaldırsaniz unutur zamanla belki