• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım Istemeden Çocukça Bir Ilişki Yaşıyorum

boyle kisitlamalari disinda cok efendi duzgun birisi. seviyorum da. ama adim atsam sorun hayatimda, dayanamiyorum. buna ragmen mi boyle yapmaliyim:KK61:
Adam 24 yaşında bak ben 25 yaşındayım şu saatten sonra feriştahı gelse değiştiremez beni erkekler malum ataerkil yetişiyor :işsiz:yani zorluğu en az 10 la çarpman gerek yani imkansıza yakın senin bu dediğin :110:

ilerde daha da çok boğulursun bu durumdan.
benim eşimde de hesap sorma durumu yok ama ulaşamayınca hemen merak eder telaşlanır, telefonu duymadığımda 10 dk da 36 cevapsız çağrı görmüşlüğüm var, hesap sorup neden açmadın demediği, nerde olduğumu bile sormadığı, iyi olduğumu duyup rahatladığı halde çok sıkıcı bir durum.

Oğlum biraz önce salondan çıkarken ben kakamı yapmaya gidiyorum merak etmeyin diye bağırıyordu

Sizinki de o yaşta kalmış galiba

Bu kadar haber verilmez sizinki ilişki değil esaretten beter

Offff bana o kadar uzakki böyle şeyler ...bir erkeğin boyunduruğu altında olmak....imkansız benim için.
Güvensiz,baskın,kadını köle gören zihniyette bir erkek..

Ha bu arada canım aceleci olmayı ben panik atak bir insanım diye nitelendirmişsin.panik atak bir rahatsızlıktır hem de çok kötü bir rahatsızlıktır.

soyledikleriniz dogru ancak bu yorulmalarin ardindan bir de duzgun bir insan olmasi var. seviyorum onu. su an aramiz cok kotu:( sanirim bitirdim iliskiyi. anlayamiyorum bile

Üniversite öğrencisisiniz bu günleriniz bir daha geri gelmeyecek biliyorsunuz dimi ? Bu günlerinizi güzel geçirmek varken neden sürekli baskı altında olasınız ki , yapmayın kendinize eziyet ediyorsunuz. Şuna da eminim aileniz size bu kadar baskı yapmıyordur yapsa dahi ters çıkarsınız.

gun icerisinde her an her yerde musait olmasam da acilen cikmam gerekse de pat diye vatsaptan cikmam haberi olur her adimimdan.

niye? başınız meteor düşmesinden mi korkuyor? ne bu her adımdan haberdar olma merakı? erkekleri şöyle şımartıp tepenize çıkarmayın. ucu bucapı yok bu kısıtlamaların. akıl mantık biraz ya.

Tuvalete girdim aşkım. Şimdi büyüğünü yapıyorum bitanem. Ellerimi yıkıyorum canım. Şimdi de kapıyı açtım koridordan yürüyüp salona gidicem canım. Koltuğa yattın aşk böceğim.

Pf.

Benim eşimde böyleydi evlendik hala öyleydi görse hemen sorar geç cevap yazsam neden geç yazdın der. Her bunu yaptığında tersleye tersleye azıcık düzeldi. Ama azıcık:) her yere gönderir güven provlemi yok ama yine de alışkanlık işte. Seninkide böyle demekki. Törpüleyeceksin başka yolu yok

Benim eşimde böyleydi evlendik hala öyleydi görse hemen sorar geç cevap yazsam neden geç yazdın der. Her bunu yaptığında tersleye tersleye azıcık düzeldi. Ama azıcık:) her yere gönderir güven provlemi yok ama yine de alışkanlık işte. Seninkide böyle demekki. Törpüleyeceksin başka yolu yok

iliskinjn basindan beri torpilemeye calistim. yapamadim. oyle istedifim biyere ailemle bile gidnce sorun yasiyoruz. yemin ederdi bana guvenle alakasi olmadigina ama.. bilmiyorum.

ayrildim. cok uzgunum. baska seyleri cok ozluyorum. cok kotuyum

Yanlissin cocukca degil aksine cocuk baya bi kiskanc benm nisanlim 34 yasinda ozaman odami cocukca ne alakasi var benmde nisanlim cvp vermeyince en kucuk msjina kiyameti koparir.anlasilan senin sevgln cok kiskanc biri dha nkdrlik sevglsnz de bkdr skıyo smdiden

Merhaba

ben 19 sevgilim 24 yasinda. bugun yasadigim bir olayi kisaca bahsederek durumumu aktarayim.

ogrenci oldugumdan yurtta kaliyorum, aksam yemegimi yedim.(saat 5 te)
yemekhaneden odama gecerken sevgilimle mesajlasmiyorduk onun bi isi vardi diye ciktigimda ben ciktim gibisinden yazmadim; odama gecince tek mesajla odamdayim derim diye dusundum. tahmin edersiniz ki yurdun icerisindeyim. odama yururken kosarak oda arkadasim yanima geldi. telefonda kardesiyle konusuyordu; aceleyle yurdun onundeki atm den para yatirmak istedigini ancak bilmedigini yardim eder misin dedi, kabul ettim haliyle hizlica kapinin onune ciktik.

islemler 5 dk surdu. o sirada erkek arkadasim aramis ve duymamisim. duysam da acamayabilirdim belki. ( kiz telefon araciligiyla iban vb. bilgileri bana soyluyor, atm ye bilgi giriyordum )
mesajlar yazmis ancak internetim acik oldugu halde mesajlari da duymamisim. iste yazmak cok mu zordu vs. diye sacma sekilde tartistik.

gun icerisinde her an her yerde musait olmasam da acilen cikmam gerekse de pat diye vatsaptan cikmam haberi olur her adimimdan. ancak panik atak bi insanim telasliyim, arkadssim da oyleydi hemen yaptik. yazmaya firsatim olmadi o an.

sizce de bunu tartismamiz cok cocukca degil mi ? ben ondan yasca kucuk olmama ragmen boyle gereksiz kiskancliklar bogmalar beni o kadae yordu ki. cocukca goruyorjm iliskimizi ben. karsi taradi duzeltmeye mi cabalamali, kendimi mi torpuleyeyim? ne yapmali :110:
Bak güzelim kimseye attığın her adımın hesabını vermek zorunda değilsin.Önce kendine güvenin olsun.Uyuyabilirsin işin olabilir duymayabilirsin,ARKADAŞINLA ATMYE GİDEBİLİRSİN,kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

Back