Merhaba
ben 19 sevgilim 24 yasinda. bugun yasadigim bir olayi kisaca bahsederek durumumu aktarayim.
ogrenci oldugumdan yurtta kaliyorum, aksam yemegimi yedim.(saat 5 te)
yemekhaneden odama gecerken sevgilimle mesajlasmiyorduk onun bi isi vardi diye ciktigimda ben ciktim gibisinden yazmadim; odama gecince tek mesajla odamdayim derim diye dusundum. tahmin edersiniz ki yurdun icerisindeyim. odama yururken kosarak oda arkadasim yanima geldi. telefonda kardesiyle konusuyordu; aceleyle yurdun onundeki atm den para yatirmak istedigini ancak bilmedigini yardim eder misin dedi, kabul ettim haliyle hizlica kapinin onune ciktik.
islemler 5 dk surdu. o sirada erkek arkadasim aramis ve duymamisim. duysam da acamayabilirdim belki. ( kiz telefon araciligiyla iban vb. bilgileri bana soyluyor, atm ye bilgi giriyordum )
mesajlar yazmis ancak internetim acik oldugu halde mesajlari da duymamisim. iste yazmak cok mu zordu vs. diye sacma sekilde tartistik.
gun icerisinde her an her yerde musait olmasam da acilen cikmam gerekse de pat diye vatsaptan cikmam haberi olur her adimimdan. ancak panik atak bi insanim telasliyim, arkadssim da oyleydi hemen yaptik. yazmaya firsatim olmadi o an.
sizce de bunu tartismamiz cok cocukca degil mi ? ben ondan yasca kucuk olmama ragmen boyle gereksiz kiskancliklar bogmalar beni o kadae yordu ki. cocukca goruyorjm iliskimizi ben. karsi taradi duzeltmeye mi cabalamali, kendimi mi torpuleyeyim? ne yapmali