- 23 Ekim 2016
- 62
- 17
- 3
- Konu Sahibi kedilercoktatli
-
Isterse şaşırmam bir yakınımın eşi böyleydi utanmasa günde kaç kez nefes alıp verdiğinin hesabını soracaktı neredeyseO ne yahuu yurttaymışsın zaten odamdayım demeye ne gerek ki.
Tuvalete gittiğinde de rapor istiyor mu
Çok irrite edici.Isterse şaşırmam bir yakınımın eşi böyleydi utanmasa günde kaç kez nefes alıp verdiğinin hesabını soracaktı neredeyseo derece psikopatlar var yani
Bence de fazla ben nişanlıydım o zaman yemek mi yiyorduk bir sebepten eşim aradığında mesgule atmıştım aramayı o kadının gözleri büyüdü resmen hesap sormasın diyerek hem şok olmuştum hem de çok üzülmüştüm o haline kocası nasıl bir psikopatsa artıkÇok irrite edici.
Kesinlikle karşı tarafın bir sıkıntısı olmalı.Bu kadarı fazla çünkü.
En güzel yıllarını böyle ziyan etme, ettirme...
Bir abla tavsiyesi, özgürce dilediğini yaşa kimseye de hesap verme.
Iliskiniz ne zamandir devam ediyor..
Beyefendi çok saglikli düşünemiyor bence
Ahh şu erkekler ahh..
7'sin de neyse 70'te de o bacım değişmiyorlar.
Bahanemi bu simdi. Yetiskin bir insan boyle ufak seyleri sorun ediyorsa yarin daha sacma seyleri de sorun eder. Ve sen kendini surekli ispat cabasinda olacaksin boylece mutsuz gunler birbirini kovalayacak.
Senin sevgiline verdiğin hesabı ben kocama vermiyorum ne yaptın canım sen ?Valla iflah olmaz gibime geliyor üzgünüm
Ayrıl tabiki böyle hayat mı geçer?geçerse de nereye kadar ?ozgurce yasayamiyorum. konuyu actiktan hemen sonra telefonda konustuk, surekli mesajlasmak istemedigimi soyledim artik.
8 ay oldu..
oylelerdir dogruduryoruldum.
mutlu olamiyorum zaten..surekli dile getiriyorum. napmam gerekiyor bilmiyorum.
napmaliyim peki ben
Bence de fazla ben nişanlıydım o zaman yemek mi yiyorduk bir sebepten eşim aradığında mesgule atmıştım aramayı o kadının gözleri büyüdü resmen hesap sormasın diyerek hem şok olmuştum hem de çok üzülmüştüm o haline kocası nasıl bir psikopatsa artık
Ayrıl tabiki böyle hayat mı geçer?geçerse de nereye kadar ?
Ne yapabilirsin ki can çıkar huy çıkmaz kaldı ki 19 yaşındasın hiçbir tecrübe yok hayatla ilgili okul mu okuyacaksın odun mu yontacaksın?eh ben de ondan faeksiz olamayacagim. her saniye huzursuzum. napmaliym ben ya degistirecek bisey yapamaz miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?