Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben serdar koça gidip ön görüşme yaptım ama karar veremedim. Sadece tüp bebek üzerine olan bir hastaneye gitmek istiyorum labaratuvar da doktor kadar önemli. İnşallah serdar koçta olumlu sonuç alırsınızBahçeciye gitmeyin de şakın diğerlerini bilemiyorum ben şu an Serdar koça gidiyorum
Bahceciye neden giymeyin dediniz olumsuz birseymi yaşadınız?Bahçeciye gitmeyin de şakın diğerlerini bilemiyorum ben şu an Serdar koça gidiyorum
Bahçeci ve memorial a randevu aldım çok kararsızım ön görüşme yaptıktan sonra ikisinden birine karar vercem bu 3. Denemem olacak ve yaş 41bende tam tersi bahçeciye gidin diyenlerdenim bende orda tedavi oldum her aşamasından çok memnun kaldığım bir tedavi hizmeti aldım.
Evet sürekli para muhabbeti var.Onlar için en önemli şey ücreti ödemeniz.Aşırı kalabalık doktor yeterince ilgi gösteremiyor.Muayene esnasında ne kadar gördüyseniz o kadar. O da 1 dk sürmüyorBahceciye neden giymeyin dediniz olumsuz birseymi yaşadınız?
Ben daha önce başka bir merkezde yaptırdım inanın ordada öyle parayı ödemeden kanınız bile alınmaz yani sadece bahceciye has değil ilgi olarakta birşey soruyordum kafana takma bizde diyordu doktor hep kendim netten araştırarak bilgilendimEvet sürekli para muhabbeti var.Onlar için en önemli şey ücreti ödemeniz.Aşırı kalabalık doktor yeterince ilgi gösteremiyor.Muayene esnasında ne kadar gördüyseniz o kadar. O da 1 dk sürmüyor
Tüp bebek 3. Tedaviye başlayacağım İstanbulda hangi merkez daha iyi tecrübelerini zi paylqşırmısınız
Bende sisli memorial de yucel Sahine basladim. Regli olmayi bekliyirum. Size bir trdavi uyguladimi neden memnun kaldiniz. Bende tek gorusme yaptim ilk izlenimim iyi yonde hayirlisiŞişli Memorial - Yücel Şahin
Merhaba. Bende natürel siklus ile gebelik elde etti. Suan yaklaşık 14 haftalik gebeyim, her sey yolunda inşallah böyle saglikla devam eder. Cok bilgili, güven veren, donanımlı, kendinden emin birisi. Ben tedavimin her aşamasından cok memnun kaldım. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. İnşallah gönlünüzce olur her şey. Allah yardımcınız olsunBende sisli memorial de yucel Sahine basladim. Regli olmayi bekliyirum. Size bir trdavi uyguladimi neden memnun kaldiniz. Bende tek gorusme yaptim ilk izlenimim iyi yonde hayirlisi
Amin insallah canim dua etMerhaba. Bende natürel siklus ile gebelik elde etti. Suan yaklaşık 14 haftalik gebeyim, her sey yolunda inşallah böyle saglikla devam eder. Cok bilgili, güven veren, donanımlı, kendinden emin birisi. Ben tedavimin her aşamasından cok memnun kaldım. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. İnşallah gönlünüzce olur her şey. Allah yardımcınız olsun