• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Lütfen yardım İstanbulda hangi tüp bebek merkezi en iyi

Bahçeciye gitmeyin de şakın diğerlerini bilemiyorum ben şu an Serdar koça gidiyorum

Bahçeciye gitmeyin de şakın diğerlerini bilemiyorum ben şu an Serdar koça gidiyorum
Ben serdar koça gidip ön görüşme yaptım ama karar veremedim. Sadece tüp bebek üzerine olan bir hastaneye gitmek istiyorum labaratuvar da doktor kadar önemli. İnşallah serdar koçta olumlu sonuç alırsınız

Ben istanbul Tüp bebek merkezi nde başladım tedaviye çok memnunum

bende tam tersi bahçeciye gidin diyenlerdenim bende orda tedavi oldum her aşamasından çok memnun kaldığım bir tedavi hizmeti aldım.

bende tam tersi bahçeciye gidin diyenlerdenim bende orda tedavi oldum her aşamasından çok memnun kaldığım bir tedavi hizmeti aldım.
Bahçeci ve memorial a randevu aldım çok kararsızım ön görüşme yaptıktan sonra ikisinden birine karar vercem bu 3. Denemem olacak ve yaş 41

canım ön görüşme randevusu almakla çok iyi yapmışsın bende mehmet reşit doktorda tedavi oldum

Canm Brüksel tüp Bebek merkezine git çok güzel profdr Yücel Karaman var çok ilgili bı hastane

canım bende tam ücretsiz ön görüşme imkanı var bahçeciden randevu al diyecektim almışsın sanırım bence çok başarılı bir merkez

Bahceciye neden giymeyin dediniz olumsuz birseymi yaşadınız?
Evet sürekli para muhabbeti var.Onlar için en önemli şey ücreti ödemeniz.Aşırı kalabalık doktor yeterince ilgi gösteremiyor.Muayene esnasında ne kadar gördüyseniz o kadar. O da 1 dk sürmüyor

Evet sürekli para muhabbeti var.Onlar için en önemli şey ücreti ödemeniz.Aşırı kalabalık doktor yeterince ilgi gösteremiyor.Muayene esnasında ne kadar gördüyseniz o kadar. O da 1 dk sürmüyor
Ben daha önce başka bir merkezde yaptırdım inanın ordada öyle parayı ödemeden kanınız bile alınmaz yani sadece bahceciye has değil ilgi olarakta birşey soruyordum kafana takma bizde diyordu doktor hep kendim netten araştırarak bilgilendim

Bende bahçecide tedavi oldum ilk gün ödeme planını verdiler bana hiç sorun yaşamadım randevudan önce de varsa ödemeniz gelmeden hazırlıklı olun diye hatırlatıyorlar başka yerlerde de öyle ödemesiz işlem yapan yer yok ki zaten

Şişli kolan hastanesi Dr bulat Aytek şık bende tavsiye üzerine gidiyorum her kime sorsam olumlu dönüş alıyorum tavsiye ederim bende adam anlayışlı güler yüzlü dinliyor ve ilgileniyor
Tüp bebek 3. Tedaviye başlayacağım İstanbulda hangi merkez daha iyi tecrübelerini zi paylqşırmısınız

Bende sisli memorial de yucel Sahine basladim. Regli olmayi bekliyirum. Size bir trdavi uyguladimi neden memnun kaldiniz. Bende tek gorusme yaptim ilk izlenimim iyi yonde hayirlisi
Merhaba. Bende natürel siklus ile gebelik elde etti. Suan yaklaşık 14 haftalik gebeyim, her sey yolunda inşallah böyle saglikla devam eder. Cok bilgili, güven veren, donanımlı, kendinden emin birisi. Ben tedavimin her aşamasından cok memnun kaldım. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. İnşallah gönlünüzce olur her şey. Allah yardımcınız olsun 😊

Merhaba. Bende natürel siklus ile gebelik elde etti. Suan yaklaşık 14 haftalik gebeyim, her sey yolunda inşallah böyle saglikla devam eder. Cok bilgili, güven veren, donanımlı, kendinden emin birisi. Ben tedavimin her aşamasından cok memnun kaldım. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. İnşallah gönlünüzce olur her şey. Allah yardımcınız olsun 😊
Amin insallah canim dua et 🥰

Ben kesinlikle bahçeciyi öneririm canım hem laboratuvarları iyi hemde sadece tüp bebek üzerine olmaları çok önemli ben bahçecide tedavi oldum bebeğime kavuştum çok şükür dondurulmuş embriyolarla tekrar denemeyi düşünüyoruz şimdilerde

Henüz başlamadım ama Pendik medical park hastanesini tercih edeceğim.. Semra hoca çok farklı bi boyut 🙏

Back