- 6 Ocak 2025
- 7
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi cansuaktas
-
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz karaciğer kanser riski falan olmuyor demi böyle durumlardaÖncelikle korkmaya gerek yok benim annemde yıllardir taşıyıcı hepatit B yaşı 45 değerleri yükseldiği zamanlar oldu ama ilaç vs verdigini hatırlamıyorum vermissede az süre kullandi genelde streese bağlı çok yükseliyor dendi o yüzden stresten uzak durdurun DNA testi içinde tibbi genetik bölümü var bazı hastanelerde onlar bakıyorlar
Biz tıbbi genetik bölümü dendiği için herkes tarafından oraya aldık randevu tereddüte kaldım ora bakmıyor mu acabaDahiliyede bakar gastroenteroloji de bakar canım
Tabiki de bakıyor tıbbi genetik de bakar dahiliyede bakar gastroenteroloji de bakar en iyisini yapmışsınızBiz tıbbi genetik bölümü dendiği için herkes tarafından oraya aldık randevu tereddüte kaldım ora bakmıyor mu acaba
Kız annem kendimi bildim bileli taşıyıcı hepatit B yani babamdan bile geçmemiş hatta o babama bulastirmis ama babamın bağışıklığı çok güçlü olduğu icin fark etmemiş bile ama annem yıllardır hepatit B yükseldiğide oldu değerlerinin biz stresten uzak tuttuk işte hep dinlendi düzgün beslendi hareket etti hep spor yapamasa bile yürüyüş yapardı yerinde durmazdiÇok teşekkür ederim içime su serptiniz karaciğer kanser riski falan olmuyor demi böyle durumlarda
Ya ne bilim siroz falan kanser dediler kalbim duracak korkudanKız annem kendimi bildim bileli taşıyıcı hepatit B yani babamdan bile geçmemiş hatta o babama bulastirmis ama babamın bağışıklığı çok güçlü olduğu icin fark etmemiş bile ama annem yıllardır hepatit B yükseldiğide oldu değerlerinin biz stresten uzak tuttuk işte hep dinlendi düzgün beslendi hareket etti hep spor yapamasa bile yürüyüş yapardı yerinde durmazdivalla hiç de daha çok şükür kanser falan olmadı
Teşekkür ederimTabiki de bakıyor tıbbi genetik de bakar dahiliyede bakar gastroenteroloji de bakar en iyisini yapmışsınız
Amin inşallah canımYa ne bilim siroz falan kanser dediler kalbim duracak korkudaninsallah dediğiniz gibi temiz sonuçlar alırız
İnşallah gerçekten yüreğime su serptiniz Allah razı olsunEn önemlisi annenin kan değerlerini düzgün tutması yani vitaminlerinin yerinde olması kendisine iyi baksın vitamin alsın meyve yesin sebze yesin düzenli beslensin değer düşer ilaca bile gerek kalmaz
Sizden de Allah razı olsunİnşallah gerçekten yüreğime su serptiniz Allah razı olsun
Amin inşallahAmin inşallah canımbiz çok şükür bir sıkıntı yaşamadık sizde yaşamazsiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?