Lütfen arkadaşlar cevap yazın içimin rahatlamasına ihtiyacım var.
Adetim 2 gün gecikmişti dün ve evde idrar testi yaptım, pozitif çıktı. bugün de kan verdim, sonucu bekliyorum. Ama beni yiyip bitiren bir sorunum var. Adetime 1 hafta kala kadın doğuma gidip normal muayene olmuştum ve 1 haftadır da aralıklı adet sancısı gibi ara ara karnım ağrıyordu. Hatta annem doktor elle ve ultrasonla muayene ettiği için olur öyle ondandır diyordu. Neyse... adet günümden 1 gece önce gecenin bi körü karın ağrısıyla uyandım aynı adet sancısı gibi ve yataktan kalkmak zorunda kaldım, sonra geçti... dün dediğim gibi günüm geçtiği için test yaptım pozitif.. ama bu gece yine karın ağrısıyla uyandım... aynı adet sancısı gibi kıvrandırdı beni gecenin ortasında .... ki normal adetimde yalnız ilk günü sancım olur ve ilaç alırım geçer hatta gece uyandıracak kadar olmaz...
Şimdi soruyorum lütfen aynı şeyleri yaşayan ya da bilen birileri var mı? bu karın ağrıları neye alamettir? gebelik belirtisi mi? düşük tehlikesi olabilir mi? ha bu arada hiç lekelenme ya da kanama yok.. Lütfen çok korkuyorum.. cumartesi doktora gidicem ama iki gün var ve içim içimi yiyor..mafoldumben