Lütfen yardım... hamilelikte karın ağrısı?

Lütfen arkadaşlar cevap yazın içimin rahatlamasına ihtiyacım var.

Adetim 2 gün gecikmişti dün ve evde idrar testi yaptım, pozitif çıktı. bugün de kan verdim, sonucu bekliyorum. Ama beni yiyip bitiren bir sorunum var. Adetime 1 hafta kala kadın doğuma gidip normal muayene olmuştum ve 1 haftadır da aralıklı adet sancısı gibi ara ara karnım ağrıyordu. Hatta annem doktor elle ve ultrasonla muayene ettiği için olur öyle ondandır diyordu. Neyse... adet günümden 1 gece önce gecenin bi körü karın ağrısıyla uyandım aynı adet sancısı gibi ve yataktan kalkmak zorunda kaldım, sonra geçti... dün dediğim gibi günüm geçtiği için test yaptım pozitif.. ama bu gece yine karın ağrısıyla uyandım... aynı adet sancısı gibi kıvrandırdı beni gecenin ortasında .... ki normal adetimde yalnız ilk günü sancım olur ve ilaç alırım geçer hatta gece uyandıracak kadar olmaz...

Şimdi soruyorum lütfen aynı şeyleri yaşayan ya da bilen birileri var mı? bu karın ağrıları neye alamettir? gebelik belirtisi mi? düşük tehlikesi olabilir mi? ha bu arada hiç lekelenme ya da kanama yok.. Lütfen çok korkuyorum.. cumartesi doktora gidicem ama iki gün var ve içim içimi yiyor..mafoldumben
Baya olmuş konuyu paylaşalı ama ben yine de yazayım dedim ilk aylarda çok çok normal bu bebek yerleşirken bazı annelerde böyle oluyor bende de oldu ilk ay aynı anlattığın gibi ama sonra geçiyor inş bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır baya zaman geçmiş yazalı çünkü

benimde çok karnım agrıyor ve hamileyim daha yeni öğrendik. heran regl olcakmısım gibi. doktor progestan verdi. korktum biraz..

Merhaba HELLOMAYA

Bende 5 haftalık hamileyimve çok ağrım oluyor hiç geçmiyor sanki.Sen nasıl oldun.

merhaba melis343434 melis343434 bende 5 haftaligim hala gecmedi ilacta iciyorum. sanki biraz hafifledi gibi ama bilmiyorum.baska arkadasiminda karin agrisi varmis oda yeni hamile, doktoru rahim buyuyor onemli birsey degil normal demis. doguma kadar bile agriyabilir meraklanma demis. senin doktorun ne dedi???

merhaba melis343434 melis343434 bende 5 haftaligim hala gecmedi ilacta iciyorum. sanki biraz hafifledi gibi ama bilmiyorum.baska arkadasiminda karin agrisi varmis oda yeni hamile, doktoru rahim buyuyor onemli birsey degil normal demis. doguma kadar bile agriyabilir meraklanma demis. senin doktorun ne dedi???
ben henüz doktoruma gitmedim.mart 2 kalp atışları için çağırdı.çok korkuyorum bu kadar ağrıdan hem karnım hem midem umarım kötü bişey yoktur ve kısa zamanda azalır.

Kızlar ben 7+2 deyim inan hala ara ara agrı giriyor ki cok normal iceride sürekli büyüyen bi rahim ve bebis var içinizi ferah tutun Rabbime dua edin bolca

sizinde başından beri ağrıyormuydu?sonradan mı hafifledi?
Evet canım ilk öğrendiğim hafta adet sancısı gibiydi kan testi olmasa adet olacam diye kalıbımı basardım ama bu hafta ara ara bi iki kere yokladı o da bi kac saniyeliğine aman aman bi agrı yok cok şükür..dedigim gibi canım su an vücutta cok büyük degisimler oluyo olacak biraz agrı sen duanı et bolca

Evet canım ilk öğrendiğim hafta adet sancısı gibiydi kan testi olmasa adet olacam diye kalıbımı basardım ama bu hafta ara ara bi iki kere yokladı o da bi kac saniyeliğine aman aman bi agrı yok cok şükür..dedigim gibi canım su an vücutta cok büyük degisimler oluyo olacak biraz agrı sen duanı et bolca
haklısın evet öyle yapıcam .inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Allahımız.
sağlıcakla kalın.

Meraba adetim 15 gun gecikti ama doktora gittim kan tahlilinde cikmadi bhcg sonucum 2.95 cikti ve suan adet olucakmisim gibi belirtilerim var olmuorm bukadr gecmesi normalmi yeni evliyim daha enfeksiyonum vardi gecen ay ama temiz cikti duzelmis yani ve doktor ilac kullanmam gerektigini 10 gun snra olmazsam tekrar gelmemi soledi eger gebelik yeni basliosa adet olmamam normalmi

karın ağrım geçmediği gibi sol kasıkta agrım basladı. progestan kullandıgım halde gecmezse doktor iğnesini yaparım demişti. hiç iğne olmak istemiyorum. yarın kontrole gidiyorum

karın ağrım geçmediği gibi sol kasıkta agrım basladı. progestan kullandıgım halde gecmezse doktor iğnesini yaparım demişti. hiç iğne olmak istemiyorum. yarın kontrole gidiyorum
Nasıl oldunuz acaba? Aynı dert bende de var 5 haftalık hamileyim adet ağrısı gibi bi ağrım var hele az önce bir ağrı saplandı doğrulamadım resmen

H Hairboll valla ağrılarım geçmedi 11 haftalık oldum. ama hersey yolunda gidiyor. doktor progestanı kesmedi daha ama iğnesini de yapmadı. sanırım gecmeyecek agrım ama alıştım hayatımın bir parçası haline geldi. herkesin hamileliği birbirinden farklı geçiyor. insanların basına çeşit çeşit şeyler geliyor. bizimkide karın ağrılı geçecek herhalde. bunun için stres yapmayı bıraktım. :)

13. haftadayım agrılarım gecti yani arada cok hafif kendini hatırlatıyor ki onlar gaz agrısı bile olabilir bence. buarada hala progrstan kullanıyorum dozu daha dusuk sadece.

Lütfen arkadaşlar cevap yazın içimin rahatlamasına ihtiyacım var.

Adetim 2 gün gecikmişti dün ve evde idrar testi yaptım, pozitif çıktı. bugün de kan verdim, sonucu bekliyorum. Ama beni yiyip bitiren bir sorunum var. Adetime 1 hafta kala kadın doğuma gidip normal muayene olmuştum ve 1 haftadır da aralıklı adet sancısı gibi ara ara karnım ağrıyordu. Hatta annem doktor elle ve ultrasonla muayene ettiği için olur öyle ondandır diyordu. Neyse... adet günümden 1 gece önce gecenin bi körü karın ağrısıyla uyandım aynı adet sancısı gibi ve yataktan kalkmak zorunda kaldım, sonra geçti... dün dediğim gibi günüm geçtiği için test yaptım pozitif.. ama bu gece yine karın ağrısıyla uyandım... aynı adet sancısı gibi kıvrandırdı beni gecenin ortasında .... ki normal adetimde yalnız ilk günü sancım olur ve ilaç alırım geçer hatta gece uyandıracak kadar olmaz...

Şimdi soruyorum lütfen aynı şeyleri yaşayan ya da bilen birileri var mı? bu karın ağrıları neye alamettir? gebelik belirtisi mi? düşük tehlikesi olabilir mi? ha bu arada hiç lekelenme ya da kanama yok.. Lütfen çok korkuyorum.. cumartesi doktora gidicem ama iki gün var ve içim içimi yiyor..mafoldumben
Ay

2 gebelik yaşadım 2sindede karın agrım cok fena oldu.2 side kanama olamadan kalbi durdugu icin kurtajla sonuclandi.acaba sizin hamilelilignz nasil sonlandi agrilariniz ne kadr devam etti?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Benim adet günüm 14 Ekim 19 da temizlendim ve 10 gün aralıksız ilişki oldu takı yumurtlama donemim bitene kadar bugün son ilişkiden sonra 5 gün oldu kasıklarım karnım ara ara midem ağrılarım var bugün daha da arttı kanda gebelik testi yaptirdim negatif çıktı utrasyon la baktı doktor küçük bir şey görüyorum dedi.idrar testi de istedi enfeksiyon iltihab varmı diye temiz çıktı sizce hamilelik ola bilirmi? Aadetime 9 gün var daha

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Benim adet günüm 14 Ekim 19 da temizlendim ve 10 gün aralıksız ilişki oldu takı yumurtlama donemim bitene kadar bugün son ilişkiden sonra 5 gün oldu kasıklarım karnım ara ara midem ağrılarım var bugün daha da arttı kanda gebelik testi yaptirdim negatif çıktı utrasyon la baktı doktor küçük bir şey görüyorum dedi.idrar testi de istedi enfeksiyon iltihab varmı diye temiz çıktı sizce hamilelik ola bilirmi? Aadetime 9 gün var daha
Ayrıca alt karnimda seyirme oluyor

Merhaba arkadaşlar adetim 4 gün gecikti idrar tahlili ve kan tahlili yaptım bhcg 277 çıktı ancak karnimda yanma oluyor daha doktora gitmedim kese ortada yoktur diye sizce neden olur midemde değil karnimda yanma 😥

X