lütfen yardım hamam böcekleri yıne evımı ıstıla etti:(((

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
arkadaşlar bızım evımız merkezı sıstemle ısıtılıyor..kalorifer kazanı altımızda...ilk evlendiğimde vardı ilaçladık olmadı,elektro manyetik ses dalgaları olan aletten aldık olmadı...sonra
ilaç firmasına ilaçlattık bbek oldugundan kokusuz butun evı özellikle mutfagı (butun tabakları çanakları çıkartıp ilaçlattık)pek fayda
etmedi...buarada bıtek bızde değil butun apartmanda var...özellikle yukarıdakı komsumda sürüyle var ondan gelebılecegınıde dusunuyorum((sonra apartman ilaçlandı...evımızdekı kapı pervazlarına ve mutfagada sarı renklı böcek yemı sanırım sıktı...1 ay sonra böcekten eser kalmadı...sırf bu yuzden taşınmayı bıle dusunuoduk....ama kaybolunca mutfagımı yaptırdım yıne hiç yoktu....huzur geldi yıne evıme ....bıde ben tıtız bı ınsanım mutfagım evım hep temızdır..9ay sonra yanı yaz başında tekrar az az görmeye başladım kutulardan koydum fayda etmedı...dahada çogaldı mıkrodalga altı hatta içine yuva yapmışlar temızledim ama yıne olmuş....şimdi ne yapacagımı şaşırdım ...aynı sorunu yaşayan kurtulan varsa lutfen yardım etsın evımde cocuk var ve hep mutfaga gelıyor(kapı yok)....bana etkili bı yontem söyleyın kurtulmak istiyorum...((((((((

Son düzenleme:
bende konu acmayı dusunuodum sen acmıssın canım bende 1 aylık bayram için memlekete gittim geldiğimde evin heryerinde kelebek ve güve ver raid aldım kullandım ama fayda etmedi ne yapacgmı bılmıorum

bende konu acmayı dusunuodum sen acmıssın canım bende 1 aylık bayram için memlekete gittim geldiğimde evin heryerinde kelebek ve güve ver raid aldım kullandım ama fayda etmedi ne yapacgmı bılmıorum

tam kurtuldum derken yıne geldiler mıkrodalganın saatının ıcıne gırmışler saatle bırlıkte donuolar...sanırım ben ılaç yaptırıcm allah sanada sabır versın

benimde eski evimde vardı.çok kötü bir durum.oğlumda bebekti.mutfaktan birşey alırken inanın tedirgin olurduk.kullanacağımız herşeyi yıkar hale geldik.resmen psikolojim bozuldu.ben birde her türlü börtü böcekten korkarım.bizim evimiz en üst kattı.yani böcekler her kata geliyor.ben her gün mutfağı çamaşır suyuyla temizledim.duvarı, dolapları yeri aklına gelecek her yer.bir ara gittiler sonra tekrar geldiler.sanırım çamaşır suyunun kokusu kaçırdı.sonra tablatler aldık.yine varlar.sonunda tüm apartman ilaçlandı da bir nefes aldık.apartman ilaçlanmadığı sürece senin aldığın önlemler 3-4 günlük olyor.sizinde apartman bence ilaçlanmalı.hatta bir arkadaşımın apartmanında o kadar çoğaldılar ki tüm apartman ve dairelerde tek tek ilaçlandı da kurtuldular.inşallah en kısa zamanda kurtulursun.çok pis bir durum.insan evinde birşey yemek istemiyor.

gecen yıl ilaÇLANdı ve gercekten kurtulduk ama tek ilaçlattık hiçbişey olmadı apartmandakı teyseler evıne sokmuo bızde yok dıo ama bnce onlardadada var.......çok anlayışsız bı mılletız bı toplanamadı yoneticiler dunya para almayı bılıolar...

bence sizin apartmanın ve dairelerin ilaçlanması lazım.senin evde yok ama onlardan sana da geçiyor.bence yönetici ile konuşun ve toplantı isteyin.komşularınıza da evlerinin ilaçlanması gerektiğini söyleyin.daha olmadı yöneticinin sözünü geçirsin ve her daireyi ilaçlatın.yoksa senin evini ilaçlamanın hiç anlamı kalmıyor.

tam kurtuldum derken yıne geldiler mıkrodalganın saatının ıcıne gırmışler saatle bırlıkte donuolar...sanırım ben ılaç yaptırıcm allah sanada sabır versın

saol canım sanada sabır versin elimde raidle dolasıorum ama fayda etmio yere yaklastıkları an zıplayıp uzerlerıne basıorum delirdim resmen

allah hepimize sabır versın buarada forumları kontrol ettım ve bı arkdşımızın kullandıgı k otherıne sc 50 bayerın ılacını aldık...
evımızı ilaçladık mıkrodalganın ıcıne eşim resmen o ilaçla yıkadı 3 4 saat dışarıda kaldık akşam ölülerini topladım yavrularda yavaş yavaş gezıodu onlarıda terlıkledim...akşam etrafı kolaçan ettım butun heryerı dezenfektan ilaçla dolapları sildim herşeyı sırayla koyup bılaşık makınesıne atıp yıkadım sabahta yıne silmeye devam ettım çocuk oldugundan yerlerıde sildim bıtek dolap altları ilaçlı kaldı...
oralarıda daha sonra sılıcem ...akşama doğru yemek yapıyım derken dolapların ıcınden 1 tanesını fırladı hemde daha yenı sılıp dezenfekte yaptıgım yerden :(((sora öldürdüm terlıkledim sora tekrar açtım bı baktım bı tane daha o bıraz sersemdi....onuda geberttım ama nasıl tıksınıorum anlatamamm....sonra mıkrodalgaya bı bakım dedım çalıştırdım bı baktım saatın orda cınk atıolar.....moralım alt ust oldu(((((
sora kek yapıcktım fırını açtım bı baktım fırın saatının ordada fır dönuo ve sapasağlamlar....yanı ılaç o kaçtıkları mıkroldalgada falan işe yaramadı.....moralım bozuldu bıde şu patatesin içine borık asıt koyup bı yerlere koyuyorlarmış ondan mı yapsam die dusunuorum...yöneticelere gelınce söledım hepte söluorum kı o benm ust komsum ve onun evı hem pis hemde bocek kaynıo heryerde odalarında bıle var...bnm bıtek mutfagımda var oda kesın ondan gelıo o bana dukkanlardan geldıgını söluo ama dukkandan gelse balkondada olur balkonda yok yanı ondan gelıo ...bugunde bana dıo şimdi herkesın haberı olması ıcın 15 gun onceden olması gerekmış herkes tatıldeymış....15 gun gecıcek hatta 1 ay gecıcek ole yapılır artık ....daha ılaç fırmasından gun bıle almamışlar....en azından tarıhı kesınleştürsınler ıstıorum ama tık yok ....o alışmış senelerce ama ben yapamıorum....tam kurtuldum derken açmaz olaydım mutfak penceresını ne olduysa ondan sora oldu...(((((((((psikolojım bozuldu bunlar yuzunden az öncede bı tane örümcek gördüm ilk defa dondum kaldım heralde tesaduf bahceye yakın ev sonuçta ama ılk defa gördüm allahım nıye böyle ığrenç yaratıklar yarattın ne faydası var bunların bıze????((((((((((((((2:

konuyu okuyunca yazmadan geçemedim..gecen yıl 3 yıl ilaçlamalarla kurtulamadığım hamam böceklerinden...

işte bu ilaçla kurtuldum ve binamdaki yapan herkes kurtuldu...netten siparş veriliyor 2 tüp aldım sadece yarım tüp kullandım tek yapmanız gereken üstünde yazdığı gibi el değmicek yerlere pervaz arası dolap arkası köşesi fırın altı menteşe içleri...v.b..yerlere oya boncuğu kadar sıkmak ondan sonra 15 günde yavaş yavaş yokoluyorlar görünmeyen yerdeki ölü böcekleri hemen süpürmeyin 10 gün kadar bekleyin diğer böcekler onlardan etkilenip ölmeye devam edyor ilaçları el değmicek yerlere sıkın ve sonra silmeyin ilaçı ....bi tane böçek bile kalmıyor ....adı eco jel ...netten bulabilirsinizz....

ayy Allah ım sabır versin ev sizin değilse taşınsanız çünkü kalorifer dairesi üstü ve bahçeye yakın sürekli kısa sürede çıkar onlar apart.el atmadıkça:26:

tek tavsiyem yukarda yazdığım ilacı kullanmanız asla geri gelmiyorlar....

canım ben bı ılac kesfetmıstım onu evde arıyem hemen yazayım sana fıyatıda makul ama hıccc bırakmıooo oda parfumu gıbı kokusu hos zararıda yok ve cok memnunum okusu oda parfumu gıbı sıktıkca sıkası gelıor ınsanın:) ama o hamam boceklerıne tam ılac bırdaha gırmeye kalkarlarsa bıle gırdıgı anda hemen öluolar
bende ucan karıncalar ıcın aldım ınsan yıyolar ya hemen aldık artık bu fayda ettı:)

ayy Allah ım sabır versin ev sizin değilse taşınsanız çünkü kalorifer dairesi üstü ve bahçeye yakın sürekli kısa sürede çıkar onlar apart.el atmadıkça:26:
ev eşimin ailesinin ve muhıtı cok guzel...taşınma dusuncemız var ama ilerde inşallh...

ayyyy super olur tatlım ya ılk defa böle güzelkokan bişey duyuorum yazsan cok mutlu olurum çok saolll

Hiç haz etmem böceklerden, özellikle Hamam Böceklerinden... Bazen lavabonun içinde yavrularını görüyorum geceleri, süngerle kapatıyorum üzerini gelmesinler diye ama eski bina ordan burdan çıkıyorlar tabi.
Biz şuan Raid Tabletlerden kullanıyoruz ama pek fayda ettiğini söyleyemeceğim.
O kadar çok olsalar ne yapardım bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…