lütfen yardım gebe olabilir miyim

mervemenderesturan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
10
2
28
merhabalar adetim gecikeli tamı tamına 12 gün oldu. adetim geçtikden 2. gün sonra test yaptım negatifdi. 4. gün yaptım yine negatifi artıık yok herhalde diye testi bıraktım fakat 12 gün geçti hala adet olmadım. ve olacak gibi ağrım sızımda yok. eşimle en son adetimden 4 gün önce lişkiye girdik . düzensiz bir adet döngüm var. geç döllenme yaşayan veya testte negatifi görp sonra hamileliği öğrenen varmı bana anlatabilirmi

Mrb. Bnm normalde adetlerm cok duzenliydi ama dogumdan 9 ay sonra adet oldm ve adetm bir turlu duzenine oturmadi (17 aylik kizim var) gecen ay adetm 15 gun gecikti bi gebelik testi yaptm bi kan yoktu sonunda oldum adet. Bu ay gene gecikti bi testyaptm negatif tam randevu almistm doktor icin migde bulantim oldu adetm 12 gun gecmisti bi test yaptm pozitif sonra kan verdim kandada gebelik pozitif ama henuz cok yeniymis keseyi falan goremedk baya yazdm k.bakmayn . Ama bence bi kan testi yaptirin derim

Mrb. Bnm normalde adetlerm cok duzenliydi ama dogumdan 9 ay sonra adet oldm ve adetm bir turlu duzenine oturmadi (17 aylik kizim var) gecen ay adetm 15 gun gecikti bi gebelik testi yaptm bi kan yoktu sonunda oldum adet. Bu ay gene gecikti bi testyaptm negatif tam randevu almistm doktor icin migde bulantim oldu adetm 12 gun gecmisti bi test yaptm pozitif sonra kan verdim kandada gebelik pozitif ama henuz cok yeniymis keseyi falan goremedk baya yazdm k.bakmayn . Ama bence bi kan testi yaptirin derim
Merhabalar ben çok gencim 22 yaşındayım henüz 3 aylık evliyim ve bu konularla pek alakam yok
Adetim düzensiz 2 gün felan atlar veya erken olur ilk defa 12 gün kadar geçti. Göğüs belirtisi den anlarsın dediler göğüs uçlarınmı hafif sıkınca hafif acıyor. 4. Gün geciktiğinde negatif Di yine öyle çıkar diye endişe ediyorum güvenemiyorum kendime. Acaba adetiniz 12 gün geçtiğinde ağrınız sızınız varmıydı. Bende hiç adet olacak gibi bel ağrısı yok sadece halsizlik var aşırı derecede ve uyku

Canım son ilişki gününü biliyosan, ilişki gününden sonraki 15. Gün test yap, gebelik varsa çıkar yoksa da bi doktora danışmanda fayda var

X