Lütfen yardım,fikir verin...

meraklipisman

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
23
1
6
28
21 yaşımda bakireyim.mayıs ayında erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik üzerime boşaldı ama içeriye giriş olmadı gözümden kaçmadıysa ve ilişki esnasında adet olmaya başladım ve cinsel ilişkimiz sona erdi.Aradan 2 ay geçti ve ben bir daha adet olmadım.Hamile olma riskim var mıdır?Evde yapılan hamilelik testleri (sabun,diş macunu) denedim herhangi bir reaksiyon olmadı.2defa idrar testi yaptım negatif.Adet olacak gibi ağrılarım oluyor,yumurtalıklarım ağrıyor ama bir türlü olamıyorum.Tarlusal kullandım geçen gün bitti.Hala olamadım.

Adetimin gecikmesi dışında belirtilerim yok.Ne midem bulandı ne de aşerdim...Sadece bu aralar kafama bunu çok taktım bir şeyler olmuş mudur...2 defa idrar testi yaptım sonuç negatif.Yemek yiyemiyorum nefes alamıyorum aklımda sadece bu var.Lütfen yardım edin

İhtimal olarak düşük ama allah bilir tabikisi. İki ay uzun zaman. Bi tip merkezine gidip kan verin. Bir saate sonuc cikar. Bu kadar gerilmenize gerek yok hem

muhtemelen bu stresten adetin gecikmistir. bakireysen korkma hamile kalmis olamazsin biz aylarca hamile kalmaya calisiyoruz o kadar kolay hamile kalinmiyo tabi yine de kan vermek en iyisi bu arada yasin 18 i geckin mi cunku resit degilsen hastane gorevlileri sorun cikarabilir velinle gel diye

Strestendir diye düşünüyorum. Zaten ilişki esnasında adet olmuşsun düzenliyse adetin yumurtlama gününde değildir ilişki yaşadığın gün. Son testi ne zaman yaptın?

Mucize bebek değilse mümkün değil canım korkma. Sen bu kadar kafana takıp düşünürsen yalancı gebelik bile geçirirsin. Yani var olduğuna inanıp hamilelik belirtileri bile görebilirsin. Stres yapma boşuna bişey yoktur

İnşallah öyledir ...Yorumunuz için çok teşekkürler

Tabiki de gizlilik onemli. Kimse bilginizi baskasina vermez. Tabi mahalledeki saglik ocagina yada tip merkezine gitmeyin. E nabiz uygulamasinda bile ayarlarda sorar saglik bilgilerinizi diger doktorlar görsünmü diye. Merak etmeyin siz kan verin kafaniz eahatlasin

Çok teşekkürler değerli yorumunuz için

Bu sürtünme yoluyla olan ilişkiyi bir türlü anlayamıyorum bilen arkadaslar yazabilir mi nasıl olur nedir bu sürtünme yollu ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…