lütfen yardım! erken adet

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Kızlar adet olmama 10 gün var ama erken oldum. Aynı adet karın agrisi kanaması var.2 aylık evliyim çocuk istemiyoruz ve korunarak ilişkiye giriyoruz. Sizce normal mi. Gebelikten korkuyorum . Gebelik ihtimali var mi?

Canim hamile olman olasi degil bence ferah tut icini. Ustune gormede adet zamaninda ve az miktarda olur. Sen hem 10gun once hem de normal adet gibi olmussun. Sorun yok bence)) stres vb. gibi faktorlerden olmus olabilir ama adetin bitince k.dogum doktoruna bir kontrole gitmende fayda var.

hamilelik ihtimalin yok,merak etme.Normalde kaç günde bir adet görüyorsun,yani adet döngün kaç gün.21 ve 35 gün arası normaldir,yani 21 günden erken,35 günden geç olmak anormal bir durum.

Arkadaşlar teşekkür ederim .normalde 27 günde 1 olurdum bu kez 17 gine oldum ama normal adetim gibi 4 ya da 5 günde bitti.ben üstüne görme diye bi şey varmış ya ondan korkmuştum ama çok şükür değilmiş.ve bugün test yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…