Lütfen yardım edinnn😞😞

meko-12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
8
1
1
31
Hanımlar merhabalar adetim 7 gün gecikti 2. Gün yoğun kırmızı şeklinde kan geldi sonra hiçbir şey yok sürekli kahverengi akıntım var hamile olma ihtimali nedir? Test yapmaya korkuyorum ya çıkarsa diye yeni evliyim henüz çocuk için hazır değilim yardımcı olursanız çok sevinirimmmm

Regl olmussunuz bence zaten 2 gun yogun geldi diyorsunuz. Bazen 2 gunde bitebiliyor regl.

pco var bende yanlıs ornek olmak ıstemem tabı. doktorum gec adet oldugumda 1 gun surdu adetım sonrakı 2 gun lekelenme seklındeydı dedıgımde 1 gun olsa da adet adettır demıstı. hormonal bı dengesızlık olmustur kan degerlerın dusuktur sıkıntı etme dedı gecıstırdı. onemlı olsa cocuk ıcın ugrastıgım bı donemdi. bı tahlıl yapalım falan derdı

Ya doğal yolla korunuyoruz olması pek olası gibi gelmiyor fakat durumda böyle olunca açıkçası korktum ilk kez başıma geliyor benim 5 gündür kahverengi leke geliyor günlük ped kullanıyorum o derece ve kasıklarım hep ağrıyor

Ya doğal yolla korunuyoruz olması pek olası gibi gelmiyor fakat durumda böyle olunca açıkçası korktum ilk kez başıma geliyor benim 5 gündür kahverengi leke geliyor günlük ped kullanıyorum o derece ve kasıklarım hep ağrıyor

dogal yolla korunmak ne gerı cekılme mı? evet olası? sonucta spermın 1 tanesı bıle ıs gorur. adetın sökulememıstır belkı. basıma gelmemıs bısı degıl ama benım polıkıstık overım var bana normal yanı bu tur lekelenmeler gec adetler az gelmıs kanama vs :) o yuzden al bı test rahatla .

Evet evet geri çekilme umarım adetim sökülememiştir ayy o testi yapmak o kadar zor ki şu an benim için anksiyete bir insanım direkt beynimde şu an bu dönüyor umarım değilimdir rahatlarım. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…