Regl olmussunuz bence zaten 2 gun yogun geldi diyorsunuz. Bazen 2 gunde bitebiliyor regl.Hanımlar merhabalar adetim 7 gün gecikti 2. Gün yoğun kırmızı şeklinde kan geldi sonra hiçbir şey yok sürekli kahverengi akıntım var hamile olma ihtimali nedir? Test yapmaya korkuyorum ya çıkarsa diye yeni evliyim henüz çocuk için hazır değilim yardımcı olursanız çok sevinirimmmm
2.gün diye okudum ben amaRegl olmussunuz bence zaten 2 gun yogun geldi diyorsunuz. Bazen 2 gunde bitebiliyor regl.
Ya işte şaşırdım ilk kez böyle oluyor ve kasıklarımda sanki regli olacakmışım gibi ağrı da var ara ara şiddetli vuruyor fakat adet gelmiyorRegl olmussunuz bence zaten 2 gun yogun geldi diyorsunuz. Bazen 2 gunde bitebiliyor regl.
Evet adetimin 2. Günü öyle geldi2.gün diye okudum ben ama
Dogru. Yanlis okumusum. 1 gun kanama olduysa degisik bir durum evet.2.gün diye okudum ben ama
Aynen noktayı bende sonra gördüm.Düşük falan olabillir belkiDogru. Yanlis okumusum. 1 gun kanama olduysa degisik bir durum evet.
Test yapin. Korkunun ecele faydasi yok. En azindan durumunuz ne ogrenin.Ya işte şaşırdım ilk kez böyle oluyor ve kasıklarımda sanki regli olacakmışım gibi ağrı da var ara ara şiddetli vuruyor fakat adet gelmiyor
Adet kanı gibiydi renk olarak pembe değildiDogru. Yanlis okumusum. 1 gun kanama olduysa degisik bir durum evet.
Belki kimyasal gecirmissinizdir dusuktur bilemeyiz devamu gelmedigi icin regl de diyemedimAdet kanı gibiydi renk olarak pembe değildi
pco var bende yanlıs ornek olmak ıstemem tabı. doktorum gec adet oldugumda 1 gun surdu adetım sonrakı 2 gun lekelenme seklındeydı dedıgımde 1 gun olsa da adet adettır demıstı. hormonal bı dengesızlık olmustur kan degerlerın dusuktur sıkıntı etme dedı gecıstırdı. onemlı olsa cocuk ıcın ugrastıgım bı donemdi. bı tahlıl yapalım falan derdıHanımlar merhabalar adetim 7 gün gecikti 2. Gün yoğun kırmızı şeklinde kan geldi sonra hiçbir şey yok sürekli kahverengi akıntım var hamile olma ihtimali nedir? Test yapmaya korkuyorum ya çıkarsa diye yeni evliyim henüz çocuk için hazır değilim yardımcı olursanız çok sevinirimmmm
pco var bende yanlıs ornek olmak ıstemem tabı. doktorum gec adet oldugumda 1 gun surdu adetım sonrakı 2 gun lekelenme seklındeydı dedıgımde 1 gun olsa da adet adettır demıstı. hormonal bı dengesızlık olmustur kan degerlerın dusuktur sıkıntı etme dedı gecıstırdı. onemlı olsa cocuk ıcın ugrastıgım bı donemdi. bı tahlıl yapalım falan derdı
Ya doğal yolla korunuyoruz olması pek olası gibi gelmiyor fakat durumda böyle olunca açıkçası korktum ilk kez başıma geliyor benim 5 gündür kahverengi leke geliyor günlük ped kullanıyorum o derece ve kasıklarım hep ağrıyorpco var bende yanlıs ornek olmak ıstemem tabı. doktorum gec adet oldugumda 1 gun surdu adetım sonrakı 2 gun lekelenme seklındeydı dedıgımde 1 gun olsa da adet adettır demıstı. hormonal bı dengesızlık olmustur kan degerlerın dusuktur sıkıntı etme dedı gecıstırdı. onemlı olsa cocuk ıcın ugrastıgım bı donemdi. bı tahlıl yapalım falan derdı
dogal yolla korunmak ne gerı cekılme mı? evet olası? sonucta spermın 1 tanesı bıle ıs gorur. adetın sökulememıstır belkı. basıma gelmemıs bısı degıl ama benım polıkıstık overım var bana normal yanı bu tur lekelenmeler gec adetler az gelmıs kanama vs :) o yuzden al bı test rahatla .Ya doğal yolla korunuyoruz olması pek olası gibi gelmiyor fakat durumda böyle olunca açıkçası korktum ilk kez başıma geliyor benim 5 gündür kahverengi leke geliyor günlük ped kullanıyorum o derece ve kasıklarım hep ağrıyor
Evet evet geri çekilme umarım adetim sökülememiştirdogal yolla korunmak ne gerı cekılme mı? evet olası? sonucta spermın 1 tanesı bıle ıs gorur. adetın sökulememıstır belkı. basıma gelmemıs bısı degıl ama benım polıkıstık overım var bana normal yanı bu tur lekelenmeler gec adetler az gelmıs kanama vs :) o yuzden al bı test rahatla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?