- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
'Beni beni beni, Bihter'ini de dediniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duzgun yorumlar yapmiycaksaniz lutfen gidin sayfamdan. Derdimizi anlatiyoruz surda. Care ariyoruz. Sizin gibi insanlar yuzunden konu basliklarina lutfen yargilamayin gibi seyler yazmak zorunda kaliyoruz. Yazikk hic anlamiyosunuz insanin halindenBnce sizi yonetime bldirmek lazim . Ne kadar ayip bisey ya . Cok mu hosunuza gidiyor kendinizi kullanlacak 'mal' gbi gormeye , yeter ya ...
@Mune abla knuya bakar misin
Evet canim evet bi de beni dusun kac gundur yemeden icmeden kesildimne kadar üzüldüm okurken sayfaları film tadında bir hayatınız var
Dedim canim. Zaten adim bihtersu'Beni beni beni, Bihter'ini de dediniz mi?
Duzgun yorumlar yapmiycaksaniz lutfen gidin sayfamdan. Derdimizi anlatiyoruz surda. Care ariyoruz. Sizin gibi insanlar yuzunden konu basliklarina lutfen yargilamayin gibi seyler yazmak zorunda kaliyoruz. Yazikk hic anlamiyosunuz insanin halinden
Dun aksam fake bi uye boyle bi konu acmisti. Kizlar da yorum yapiyodu banlanmak pahasina. Sonra uye konuyu sildi. Dedik herkes banlanicak. Konu kapanicak. Baktim herkes cok egleniyo. Boyle bi geyik topigi aciyim dedimO Orenbaayyaaannn adlı üye amacınız nedır*?bu konuyu acarak??kafANIZ MI iyi?
Konrtol ettik canim sabaha kadar uyudular. Ama isler cok karistiEee noldu sonra siz yukarda sabaha kadar sevistuniz asagidakilrr de uyanip sevismistiler mi acaba
Bakiyorum geyik topigini ciddiye alanlar olmusFilm gibi gercekten
Komiksinz
Bakiyorum geyik topigini ciddiye alanlar olmus
Dun aksam fake bi uye boyle bi konu acmisti. Kizlar da yorum yapiyodu egleniyodu. Sonra uye konuyu sildi. Dedik herkes banlanicak cok dalga gecildi zaten. Konu kapanicak. Baktim herkes cok egleniyo eglencemiz yarida kalicak ben de o konuyu aratmayan boyle bi geyik topigi aciyim dedim ordaki herkes buraya geldi gulduk eglendik. Zaten konu da yanlis yerde degil. Geyik yapiyoruz. Dogru yere acildi. Bi yanlislik yok. Ve herkes de konunun geyik oldugunu bile bile yorum yapiyo. Mune hanima sikayet etmeni gerektiricek ya da bana 'mal' demeni gerektirecek bisey de yok yani. Ben senin de geyik yaptigini dusunerek yorum yapmistim. Ama suan goruyorum ki hakaret etmissin boyle cirkin konusmak sana hic yakismadi. Asil sen git bdv de milleti enayi yerine kormak icin fake konular acanlara yaz bunu. Hayirli dileklerin icin de tesekkur ederim.Ciddiye almakla alakali degil, sadece. Bu tur seyleri yazaraktsn napmaya calisiyorsnz geyik niyetinde de olsa dgru mu bu yaptniz yada yazdiklarniz ?.. umrumda dgl vala yazin , ondan snra orsda burada kezzban denildinde kzmayin . Hadi size ko!ay gelsin haayirli isler.
Arkadasim soyledi geyikte boyle knular aciliyormus bilgm yoktu. Ama kararliligm hala devam edior sizin yada br baskasnin actgi geyik niyetinede olsa bu konulari onaylamiom , hayirli geyikler
hımmm o ıyı olmus en azından pekı ısler nasıl karıstı kı sabah anladılar mı kıKonrtol ettik canim sabaha kadar uyudular. Ama isler cok karisti
8. Sayfa ve sonrasini oku canim. Cok dena cokkhımmm o ıyı olmus en azından pekı ısler nasıl karıstı kı sabah anladılar mı kı
ayyy yarın ancak okuyabılırım ayy neler olmustur kım bıle kaynana kp yı aldatmaya devam etmıs mı8. Sayfa ve sonrasini oku canim. Cok dena cokk
O gunden sonra daha temkinli kv rastlamadim hic canimayyy yarın ancak okuyabılırım ayy neler olmustur kım bıle kaynana kp yı aldatmaya devam etmıs mı
Dogurdum bile sen nerelerdesin kiiizzz jdjdjdjBen geldim ben geldim püfür püfür esiyor bak bugün aboooo ne güzel. Ne ettin dudiş alabildin mi? Bebekler nasıl? Ay kız birinin adını berkecan birinin de Bengisu koyalım taaamamm mıı
Deme yaw altınımı alır gelirdim be olmadı bir bornoz alırdım sanaDogurdum bile sen nerelerdesin kiiizzz jdjdjdj