- 24 Ocak 2015
- 67
- 23
- 13
- Konu Sahibi SAFRANSARIYIM
-
Aynen öyle cnm...ölüm ne tuhaf bir şey... herşeyin bittiği yer... oğlunun sünneti, kızının ilk dişi, kızının babasına olan aşkını bilememek, 'baba' demesini duyamamak , karına yarın yaparız dediğin şeyi yapamayacak olmak, almak istediğin arabayı alamamak, karına aldığın hediyeyi veremediğin, yarında şunu hallederim dediğin her bir şeyin bittiği yer ... koca bir hayatı alıp gidiyor... hayallerini, umutlarını, yaparım dediklerini, başlayıp bitiremediklerini alıp gidiyor...
ardında gözü yaşlı bir eş, 'babam nerde anne' diyen bir oğul ve henüz babanın ne olduğunu bilmeyen bir kız braktı...
tüm gün cenaze evindeydim... onun kucağında yiğenini görünce bir tuhaf oldum... uzun uzun baktım... bir başkasının çocuğunu bu kadar seven adam, bizim çocuğumuzu nasıl sever diye düşündüm...bir an onu kaybetmekten delicesine korktum... nedense sadece ölüm kendini gösterince kaybetmekten korkar olduk, var olanı varken sevmek, var olanın varlığının kıymetini bilmek gerek...
Kiyamamki sana hamileligin boyunca unut yaptiklarini sonrasinda vurursun yuzune bebisinin tadini cikarMerhabalar nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum bile. eşimle üniversitede tanıştık ve 2 yıllık evliyiz. başlarda çocuk istemedik biraz zaman geçsin gezelim evliliğin ne olduğunu anlayalım istedik. 1 yıldır da çocuk istiyoruz.başlarda her şey yolundaydı. ama sonra bir şeyler ters gitmeye başladı. eşim çok istiyordu bir bebeğimizin olmasını .ve her adet dönemimde yaşanan hayal kırıklığıyla eşim gerilmeye hırçınlaşmaya başladı. bu dönemde, neden olmuyor? sorusu en nefret ettiğim soru haline geldi. zamanla tartışmalarımız artmaya başladı. tek sebebi bir bebeğimizin olmayışıydı.
bundan 1 hafta önce.4 gün gecikmiştim . yine sıradan bir gecikme olmasından korkuyordum.komşum gebelik testleri başlarda doğru sonuç vermez diye kan testi yaptıralım bende gideceğim zaten doktora beraber gideriz dedi. o gün doktora gittik ve eşime söylemedim eğer hamile değilsem yeni hayal kırıklıkları yaşamayalım istedim. içimde büyük heycanlar büyük umutlarla gittim doktora . komşum doğum kontrol hapı almıştı. o hapı masanın üstünde unutmuş. eşim eve gelince çok kötü şeyler yaşadık. benim olduğunu zannetti. kötüydü çok kötü bir gündü. deliler gibi sevdiğim adam değildi sanki başka biriydi onu hiç öyle öfkeli görmemiştim. söylememe fırsat bile vermedi. vurdu bana. ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. o günü hiç unutamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. eşimi affedemiyorum. söyledikleri çok ağırdı.bana el kaldrıdı. 4 duvarın arasında çırpınıp duruyorum. 1 haftadır bir çıkış yolu bulamadım. hamileyim mutlu olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?