Kontakt Lens Lütfen yardım edin

TheSindy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
136
27

Kızlar merhaba. Gözlerimin fotoğrafını sizden daha net bir fikir alabilmek için ekledim. Yoğunlaştırıcı lens, solotica mel-ocre, adore honey almayı düşündüğüm lensler. sizin de fikirini almak istiyorum. Lütfen yardım edin. Gözlerime yapay bir görüntü vermeden rengini yeşilimsi ela gibi bir renk yapmak istiyorum. Solotica Mel'lere hastayım. Daha önce Solotica Solflex Topazio kullandım doğaldı evet ama taşma yapıyordu ve rahatsız ediyordu gözümü. Sizce mel benim gözümde doğal bir görüntü oluşturur mu?

Benim koyu kahverengi gözlerimde Natural Colors Mel'in duruşu. Çok doğal bir lens, öneririm :)
Solflex dışında Natural Colors serisini denemiş miydiniz?

Benim koyu kahverengi gözlerimde Natural Colors Mel'in duruşu. Çok doğal bir lens, öneririm :)
Solflex dışında Natural Colors serisini denemiş miydiniz?

Lensler size çok yakışmış, gerçekten de doğal duruyor. :) Maalesef, denemedim. Göz çapım 14.00 Solotica'lar 14.20 olduğu için kötü görünmesinden de korkuyorum. Galiba dayanamayıp alacağım. Fotoğrafınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. :)

Teşekkürler ^^ Çapı bana da tam uyuyor denemez ama yine de ziyadesiyle doğal görünümlü nokta-i nazarımca :))

Benden de size bi soru o zaman: Ben de mavi renk denemek istiyorum uzun zamandır ama bi türlü karar veremedim ne alsam diye. sizin önerebileceğiniz bi renk marka var mıdır?

Ben yeşil lenslerin kahverengi gözde daha iyi durduğunu düşünüyorum. Solotica hidrocor quartzo'yu öneririm. Hiç kullanmadım ama fotoğraflarda çok doğal duruyor :) Rainbow Fantasy Line Light Blue da çok doğal görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…