• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin!!

Sebepsiz_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
10
0
86
Erzurum
:72: aylardır parfüm alacam alacam hele alıyorum amway den SUN DAPPLES almıştım dibinde bir iki damla diyebileceğim kadar az kaldı onu aylardır çok çok özel günlerde kullanıyorum nerden hangi marka alacağımı kestiremedim acaba aranızda bellamoladan alışv. yapan yada önerebileceğiniz başka site varmı? varsa hangi marka parfüm önerirsiniz ayrıca bütçem 60-70 arasında LÜTFEN YARDIM EDİNN:72:

Ben parfümlerimi bellamoladan alıyorum arada.
Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım gönül rahatlığıyla da tavsiye ederim.
Zaten cheapsmells.com ile mailleştiğimde kendileride bana bellamolanın adını verdiler.
Bellamolanın şuan 100 TL üzerine 15 TL indirim çeki kampanyası var ondan yararlanabilirsin.
Netten bellamola indirim kuponları diye arattığında çıkıyor kupon kodu zaten
Yaşın kaç, ne tür kokulardan hoşlanıyorsun hiç bilmiyorum ama ben yaz mevsimine uygun olarak sana birkaç tane önereyim.
Moschino parfümleri yazlık kokar meyveli çiçekli kokulardır turunçgilli falan.
Fiyatlarıda uygundur kuponla alırsan daha da uyguna gelir.
Fiyatı biraz daha tuzlu olan Cacherel Noa var..
Bvlgari BLV II de yaza uygun güzel bir kokudur .
Ama dediğim gibi 60-70 liralık olanlar hakknda çok bilgim yok.
En uygun olarak bildiğim Moschinonunkiler var kuponla 90 küsür civarına geliyor..
Eğer daha fazla bütçe ayırırım 120-150 arası derseniz birkaö tavsiyem daha olabilir:)

Edit: birde Elizabeth Arden 5th Avenue 75ml EDP fiyatı 80 TL imiş.
Bu kokununda methini çok duydum.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim yaşım 22 oryantal tarzı seviyorum ama yaz için pek uygun olmuyor daha hafif kokular istiyorum bu arada beyaz tenliyim bir etkisi olurmu :)

Beyaz tenliysen Cacherel Noa tenine güzel olur. Pudra kokusu zaten.
Moschino I Love Love veya Cheap&Chic Light Clouds da güzel olabilir. Onlarda meyve&çiçek kokuları.
Elizabeth Arden'in parfümlerini de düşünebilirsin fiyatları çok uygun.

peki sizce bunlar nasıldır? Antonio Banderas, Bebe, Beyonce Heat Rush yada Beyonce Heat

peki sizce bunlar nasıldır? Antonio Banderas, Bebe, Beyonce Heat Rush yada Beyonce Heat
antonio banderas ın spirit,blue seduction ve hersecret altın renkli şişe kokularını kullnadım.
blue sedctoion tam yaz için meyveli tatlı hafif bir koku.
spirit:misk ağırlıklı daha oryantal bi koku.ben bunu daha çok beğenmiştim şahsen.
her secret golden ı sadece gratis te denemiştim ama çok hoşuma gitmişti.beyaz çiçek kokuları ağır basıyor.asil bi koku bence.
beyonce kokularını pek beğenmedim ben.biraz şurup gibi geldi.baydı beni.

Evet Beyonce kokuları bi yerden sonra sıradanlaşıyor bence Chanel denemelisin . Chance , no5 ..Bunlar klasiktir ama daha farklı bişey istiyorum diyosan Forever Red, aquolina pink sugar ve Kim Kardashian'ın parfümünü deneyebilirsin

ben pek parfüm kullanmam ve hoşlanmam ama kardeşimin bir parfümü vardı çok beğenmiştim yanlış hatırlamıyorsam pur blanka (ynlis yazdiysam ozurdilerim)

Kızlar orijinal parfüm istiyosanız ... diye bir site var ordan alın, fiyatları fena değil ve gerçekten orijinal ürünler. çalışanları da çok ilgili, hiç bir sorun yaşamıyorum.

sitenin adını daha açıklayıcı bir şekilde verirmisiniz bulamdımda :)

Back