• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Dogum geldi ISIM YOK ... lütfen yardim edin ogluma " B " harfli Isim bulalim lütfeenn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hayir canim bu benim üc numara hihi, büyük ogullarim BARAN (9) ve BATU (7) o yüzden ...simdi esimde cok kararsiz Devin olsun olmasin kafayi yigcem iyice sogudum simdi Devinden esim de aynisini söylüyor :( of yaaa ne kadar zormussss

Bence isimlerin anlami cok onemli. Kisiliginde buyuk etkiler birakiyor. Baris hem cok guzel, hem uyumlu, hem klasik, hem evrensel bir isim. Anlami ve tasidigi duygu cok guzel derim. Allah saglikla dogurup, buyutmeyi nasip etsin insallah :)

Merhaba hamisler,

lütfen yardiminiza ihtiyacim var. Dogum geldi catti oglusuma hala bi isim bulamadik. Esim kirk dereden kirk su getiriyo her isime bi kulp buluyor. Ne güzel DEVIN ismine karar vermisitk ki, kimsenin hosuna gitmiyor. Cevremizde ve ailemizde herkez agbileri

BARAN ve BATU ya uygun " B " li bi isim olmasina ikna etmeye calisiyor iyice kafamiz karisti. :53:

Gelde son bi kac gün kala bul simdi.. Lütfen yardim edin... bi güzel isim bulalim teyzeleri ablari ...:18:

Önerilen isimler arasinda sunlar var sizce nasil?

Barkin
Bertan
Berdan
Berat
Bora

Kardesim zaten Burak, yigenim Bugra yani onlar olmaz zaten. E geriye akliniza gelen varmi????
Berk.
Batuhan.
Bülent.

Back