Herkese merhaba. ben 23 yaşında yüksek lisans öğrencisiyim. erkek arkadaşım 34 yaşında. ciddi bi beraberliğimiz var. üstüme titriyo ve gerçekten onun için önemli olduğumu biliyorum. yalnız kendisinin bi takım sorunları var. benden önce 8 sene bi kızla birlikteymiş,2 ay nişanlı kalmış. kız bunu biriyle aldatıp ayrılmış ve çok kısa bi zaman sonra evlenmiş. erkek arkadaşım tedavi görüyo hala. paranoyaklık tanısı konduğunu söyledi. hem terapi hemde ilaç tedavisi görüyo. bende doktoruyla konuşucam en kısa zamanda. ama sürekli bişeyleri sorun yapıyo. ailesiyle ilgili yada işiyle ilgili vs.vs.vs.. bnmde söylediklerime inanmıyo. bende çok afedersiniz ama tuvalete gittiğimde bile söylüyorum. "elimde olmadan şüpheci yaklaşıyorum" diyo. onu seviyorum ve bırakmayı asla asla düşünmüyorum ve ona yardım etmek istiyorum. iyileştirmeliyim onu ama nasıl davranmalıyım sizce? doktoruna da gidicem ama belki burda farklı bi öneri alabilirim. temmuzda istemeye gelecekler beni. bu tarihi onun güvenini sağlamak için öne almalı mıyım?