Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar lütfen yardım edin....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CaNeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
96
5
96
Eskişehir
slm arkadaşlar bana yardım edin saçlarım 1-2 yıldır çok seyreldi tepem ve saçlarımın ön tarafı kel denecek kadar seyrek ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşların yazılarını takip ediyorum sürekli ama herkes farklı bir yöntem yazmış iyice şaşırdım yazanların hepsini denesem olan bir iki telde gidecek sürekli yıkamak zorundayım bir gün içerisinde yağlanıyor ve saç derim iyice ortaya çıkıyor yürürken utanır oldum arkadan biri bakıyormu tepem açıkmı acaba diye düşünmekten bıktım uzunken daha çok dökülüyor diye kısacık kestirdim ama yinede faydasını görmedim boyatmaya bile korkuyorum hiç bir şey yapamıyorum bu saçlarla şekil falanda verilmiyo bildiğiniz ve deneyip faydasını gördüğünüz bir bakım varsa lütfen yazın kurtarın beni bu kelliktensenağlamasenağlama

açık kalan yerlere sarımsak sürsen ben de saç koparma hastasıyım psikolojik bir hastalık ve bende de saç kalmadı sarımsaklı şampuan yaptım kapanıyor açık olan yerdeki saçlarım ama ben hala kopardığım için açıklık devam ediyor ama yerine yenileri geliyor sende yap bir boş şampuan şişesine üç dört parmak geçecek kdar şampuan ve 4 diş sarımsak rendele onunla yıka daha sonra başka bir şampuanla tekrar yıka ki kokusu geçsin dene bence ne kaybedersinki

zeytinyağının içine 5 diş sarımsak rendele..beklet 24 saat.haftada 2 kere sür dipelere 3 ay yap dua ediceksin bana..çevremde çok kişi bu yöntemle kavuştu saçlarına.

çok teşekkür ederim arkadaşlar dün ısırgan otu içmeye ve saçımı yıkamaya başladım sarımsakta iyi fikir faydası olur zararı olmaz onada başlıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…