Mutfak Püf Noktaları lütfen yardım edin!!!

MELEK YXUXZLXUX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
16
0
kızlar yardıma ihtiyacım var fırınıma süt döküldü ve yandıkömür gibi oldu biraz tahta spatulayla kazıdım cif falan da döktüm ama yok çıkmıyo sizin bildiğiniz bi yöntem varsa söyleyin lütfen bewn fırınımı çok seviyorum((

tam olarak fırının neresine süt döküldüğünü söylersen belki yardımcı olacak biri çıkacaktırkaydirigubbakcemile5
üstüne biraz su döküp yumuşamasını bekleyebilirsin sonrasında daha kolay çıkar bence

Eğer fırından kastın fırının içi ise çıkması çok güç oluyor. mr mussle ın fırın içi temizliği için spreyi var onu kullanabilirsin %100 değil ama yine de çoğu çıkıyor. Benim de aynı şey başıma geldi ortan biliyorum.

teşekkür ederim kızlar su döküp bekletmeyi ve mr mussle denedim olmadı fırının içine tabanına döküldü bi de diğerlerini deneyeyim çok sağolun

canım bende fırın temizlerken deli olurum çıkmayan lekelere. Toz cif i leke olan yere dök ve süngerle biraz ovarsan çıkmayacak leke yok. ama biraz fazla ovalaman gerekebilir

canım marketlerde fırın temizleyiciler satılıyor ben net diye bir marka almıştım müthiş temizledi. ne yağ bırakıyor nede başka leke tavsiye ederim. tabi başka markaların vardır mutlaka ama ben onu bulabildim ve sonuç mükemmeldi. benimkinede puding taşmıştı kadayıflı pişirirken ve kömür gibi olmuştu. ama çok iyi durulaman gerekiyor. fırının içine sık 5 kadar bekle yumuşamadıysa biraz daha bekle memnun kalacaksın. umarım çözersin sorununu sevgileropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
AMWAY de fırçalı fırın temizleyicisi var onu sürüp yarım saat bekletirsen fırının yeni gibi olacaktır emin olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…