Lütfen yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi canimbenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

canimbenim

Ziyaretçi
arkadaşlar ben bir güvenlik şirketinde ssk lı olarak yaklaşık 1 yıldır çalııyodum sonra dogum iznine ayrıldım şubatın 5 inde dogum yaptım şimdi nisanın 4 de işe başlama yapcam yalnız dogum izninde yani 4 aylık süre boyunca aylıgımı alamadım bu parayı nerden alcam benim için çok önemli nisan 4 de işe başlayınca hemen verirlermi yoksa uzun bir dönem beklicemmi çok acele ediyorum çünkü eşimde sigortalı ve bu 4 ay boyunca borca girdik malum bilgisi olan bana cevap yazabilirmi nereye nezaman başvurunca ne zaman alabiliyoruz yada başka ssk para veriyomu lütfen şimdiden teşekürler...

Raporunla beraber işyerinden vizite kağıdı alıyorsun ve o dönemde işte çalışmadığına dair bir belge alıyorsun(işyerinden)o evraklarla ssk ya başvuruyorsun ama ne zaman ödeme yapıyorlar bilemiyorum.ssk ya bildirilen brüt maaşının son dört ayı hesaplanıyor 3 te 2 sini alıyorsun.Birde süt parası var galiba ama onun rakamını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…