• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardim edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sena_38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sena_38

Ziyaretçi
Selam,
buraya uzun zamandir üyedim ama eski sifremi unuttum yeni acmam gerekti.
Nasil baslayacagimi bilemiyorum, nasil anlatacagim onuda bilemiyorum.
Tek bildigim cok korkuyorum.
Benim sorunum tek bende mi var kendimi yiyip bitiriyorum.
Bekarim , ve evliligi düsünüyoruz erkek arkadasimla ama ben daha cok erteliyorum korkularimdan.
Cinsel organimda, iliskiye girilecek yerde gördügüm kadari ile 1 - 2cm uzunlugunda ince et parcasi görüyorum, bu ne olabilir? Doktora gitmekten cekiniyorum, ne yapacagim ALLAH bilmiyorum..:utangac:
Bilmiyorum düzgün anlatabildimmi.. Bilgisi olan varsa eger..

canım bence bir jinekologa görünmeni tavsiye ederim.senin et parcası dediğin siğilde olabilir en güzeli bir doktora danışman

doktora ya da bir aile büyüğüne danış canım ...

benim biraz cok cekingen yapim vardir, büyügüme danisabilecegimi zannetmiyorum.
Doktora gitmem gerektigini biliyorum ama kendimi ona hazirlayamiyorum birtürlü.

canım belki ciddi bişeydir...uzman bi doktordan yardım almak en doğrusu...bazı durumlarda kendi kendimize çözüme ulaşamayız canım...sorunun içinde boğulup kalırız...ertelemenin sana da faydası olmaz...tatlım topla tüm cesaretini ve bi doktora git derim....

doktora gıtmezsen onun neden oldugunu bılemezsın canım belkı onemlı bısey allah korusun
kafanda sureklı bu soru ıle gezmek daha zordur sanırım
onun ıcın gıtmelısın

Dr.dan çekinmene hiçgerek yok bende çok çekinirdim gerçi eskiden ama ameliyat olmam gerekince sağlık çk daha önemli geliyor insana az çekiniyorsun ama sonra anlıyorsun çekinecek hiç birşey yok.Onların mesleği bu.Seni unutacak hemen.günde kimbilir kaç kişiyi muayene ediyordur.Senin vücudun sağlığın herşeyden çok daha önemli canım.umarım sorun yoktur.

hiç çekinmene gerek yok canım bende bekarken doktara gittim senin gibi çok utanıyordum hatta ağlayarak muayene oldum ama iyikde gitmişim ve utanılacak hiç bir şey yok akşama kadar bizim gibi yüzlercesi geliyor.. sen rahat ol güzelim

mrb canım bence önemli bişey değil ama sen yinede doktora git için rahat olsun

korkmana gerek yok.bence annenen soylemelisin.simdiye kadar hic kimse ile bir iliski yasamadinsa neden cekiniyorsun.annen seni doktora da goturur gerekirse kendiside arasdirr.ama unutma,annenen ve ya yakin bir nuyuyune danismalisin.doktora git.simdi ve ya sonra bunu yapmalisin canim.rahat ol canim.

Bak canim simdi okudum yazdigini, ayni düsünceye bende kapilmistim, gerci hala doktora gitmis degilim... :S ayni senin gibi cok utaniyorum... ama sanirim normal, bilmiyorum yani... bu konuda bi bilgisi olan yokmu burda??? varsa lütfen benide acikliga kavustursun :(

Bak canim simdi okudum yazdigini, ayni düsünceye bende kapilmistim, gerci hala doktora gitmis degilim... :S ayni senin gibi cok utaniyorum... ama sanirim normal, bilmiyorum yani... bu konuda bi bilgisi olan yokmu burda??? varsa lütfen benide acikliga kavustursun :(

Aynisi senindemi basinda? Benim zaten artik gitmem gerek, ramazan ayi bir gecsin gidecegim insaAllah..

valla kızlar ev arkadaşlarım bacağımı bile görmemişlerdi çok utanırdım..dalga geçerlerdi...
ama başıma bir sürü şey geldi valla görmedik dr kalmadı...şimdi dr dan utanmadan açıyorum napayım çare onlarda....

çok çekiniyorsan bayan doktora git
birde şöyle düşün..o doktoru bir daha görmeyeceksin.))

aynı şeyden bendede var :S kötü birşeyin habercisi olabileceğini düşünmüyorum vajinal yapıdan kaynaklanıo olabilir. doktora gittiğinde buraya yazıp bizleride bilgilendirirsen sevinirim.

Back