- 28 Mart 2025
- 843
- 435
- 18
- Konu Sahibi siyah_puding
Ben müstakil evde oturuyorum damın köşesine kumru yuva yapmış ne yapabilirim evinmin kumru biti sarmasindan korkuyorum yuvayı bozmam lazım lütfen kızmayın nasıl bozabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım araştırdım oluyormuş vicdanım rahatsız bu konudaBozma
Hemen kumru biti olmaz merak etme zamanı gelince gidiyorlar zaten
Hayvanları yerinden etme
Vicdanınız el veriyorsa bozun ne diyim ben artıkBaktım araştırdım oluyormuş vicdanım rahatsız bu konuda
Evin içinde ben vicdansız biri değilim şimdi komşuyla konuştuk yuvayı kendi bahcesine yasicak off offBenim de evin bacasına yapmışlar
Hangi kuş olduğunu bilmiyorum
Rahatsız olurlar diye bakmadık
Bit pire olsa her yerim umrumda olmaz
Ağaç mı bıraktık hayvanlara yuva yapacak
Nasıl vicdanınız el verecek bozmaya
Dokununca kuşlar yuvaya gelmez diye biliyorumEvin içinde ben vicdansız biri değilim şimdi komşuyla konuştuk yuvayı kendi bahcesine yasicak off off
Yuvayi bozmayin yazik gunah. Onlar gidince bozarsiniz bit felan olmaz hemen.Ben müstakil evde oturuyorum damın köşesine kumru yuva yapmış ne yapabilirim evinmin kumru biti sarmasindan korkuyorum yuvayı bozmam lazım lütfen kızmayın nasıl bozabilirim.
Damın köşesi ayrıca nasıl ev içi oluyorEvin içinde ben vicdansız biri değilim şimdi komşuyla konuştuk yuvayı kendi bahcesine yasicak off off
Damın iç tarafina yuva etmiş oda kullanmadığımız yerle bitişik benim oturma odama bakiyorDamın köşesi ayrıca nasıl ev içi oluyor
Biz de biraz farklı kullanılıyor dam kelimesi
Bakın bit pireden bişey olmaz sizeDamın iç tarafina yuva etmiş oda kullanmadığımız yerle bitişik benim oturma odama bakiyor
TmmmBakın bit pireden bişey olmaz size
Yavruları vardır belki yumurtaları vardır
Yazık yapmayın
Annemin evine her baharda yaparlar. Hiç olmadı yavrularını alıp gittiğinde atarsınız yuvayı.Ben müstakil evde oturuyorum damın köşesine kumru yuva yapmış ne yapabilirim evinmin kumru biti sarmasindan korkuyorum yuvayı bozmam lazım lütfen kızmayın nasıl bozabilirim.