- 21 Temmuz 2024
- 11
- -7
- 23
- Konu Sahibi mysteriuswoman211
erkek arkadaşımla korunmalı cinsel ilişkiye girdik ama prezervatifi tam dibine takmadık taşmış olabilir mi birşey olur mu adetime daha 3 hafta var çok korkuyorum lütfen yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yani ordan taşacak kadar çıkacağını zannetmem. Ayrıca taşmış olsa sen görürsün akar kendiliğindenerkek arkadaşımla korunmalı cinsel ilişkiye girdik ama prezervatifi tam dibine takmadık taşmış olabilir mi birşey olur mu adetime daha 3 hafta var çok korkuyorum lütfen yardım edin
erkek arkadaşımla korunmalı cinsel ilişkiye girdik ama prezervatifi tam dibine takmadık taşmış olabilir mi birşey olur mu adetime daha 3 hafta var çok korkuyorum lütfen yardım edin
içindeyken taşma ihtimali yok dimiYok yani ordan taşacak kadar çıkacağını zannetmem. Ayrıca taşmış olsa sen görürsün akar kendiliğinden
Korunurken bile şüpheye düşüyorsunuz. Hamile kalmamanın en kesin yolu sevişmemektir abshsjs hepsinde ihtimal az da olsa var
içindeyken taşma ihtimali yok dimi
Sonra hamile miyim diye içleri içlerini yiyorHayat kısa gençler sevişiyor.
düzgün taktık zatenPrezervatif ile hamile kalan çok insan var, ya düzgün kullanın şunu ya da sevişmeyin, sonra gelip böyle acaba hamile kalır mıyım diye konu açıyorsunuz, bu arada yaşlar kaç?
O zaman size uygun bir prezervatif değil ebat olarak , taşması ilginçdüzgün taktık zaten
hayır taşma ihtimalini göz önünde bulunduruyorum benO zaman size uygun bir prezervatif değil ebat olarak , taşması ilginç
takamadık ki
Hangisi?düzgün taktık zaten
Allah sizi napmasıntakamadık ki
dibine kadar takamadığımızı ima ettimHangisi?
Takamama sebebiniz neydi pekidibine kadar takamadığımızı ima ettim
Sıkı gelmiş canım .Takamama sebebiniz neydi peki