Lütfen yardım edin

ayseeeenur

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
423
118
26
Geçen ay reglim az geldi ama uzun sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bu yüzden ilişkiden 24 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı daha sonra kan tahlilinden sonra kasık ağrılarım akıntılarım baş dönmem mide bulantım oldu ilişkiden 50 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı doktor karından ultrasonla bakıp gebelik görünmüyor dedi ama ben bu ay regl olamadım yaklaşık 20 gün geçti reglim şuan adet söktürücü duphaston kullanıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı anksiyete krizi geçiriyorum 2 aydır nolur yardım edin

Hormonlardan kaynaklı olabilir, doktor gebelik yok dedi peki neden gecikme yaşıyor olabilirmişsin bununla ilgili bişey söylemedi mi

Ben eskiden oyleydim. Adet bozuklugu. İnanin kac kez gitdim kan testine idrar testine. Adet bozuklugu. Tam duzene girinceye kadar, bekleyin.

Hayır hiçbir şey söylemedi sadece ilaç verdi sökülmesi için gebelik olsaydı ilişkiden 50 gün sonra kesin anlaşılır mıydı çok korkuyorum
Gebelik olsaydı tabi ki anlaşılırdı
Ve gebe olsaydın doktor o adet söktürücüyü vermezdi sana
İlcını bitir bakalım mutlaka gelir
Ben eylül ayında düşük yaptım sonraki ay gecikti reglim bana da vermişti duphastonu sonra düzene girmişti

Umarım benim de düzene biner bu şekilde çok tedirgin oluyorum psikolojik olarak karnım büyüyormuş gibi hissediyorum peki siz duphastonu bitirdikten kaç gün sonra regl olmuştunuz

Anksiyeteden bile gecikiyor olabilir iki ayda mutlaka kan testinde anlaşılır gebelik. Sakin olmaya çalışın mutlaka olursunuz

Umarım benim de düzene biner bu şekilde çok tedirgin oluyorum psikolojik olarak karnım büyüyormuş gibi hissediyorum peki siz duphastonu bitirdikten kaç gün sonra regl olmuştunuz
Ay geçmiş zaman hiç hatırlamıyorum ya ama şöyle bişey olmuştu duphaston sonrası bu sefer de başlayan kanama bi süre durmamıştı yani aşağı yukarı reglin 15. Günü falan tekrar doktora gittiğimde başka ilaçla durdurmuştuk ama benimki cerrahi işlem sonrası olduğu için kendine örnek alma

Sadece eğer sen gebe olsaydın çoktan kan tahlilinde ya da vajinal muayenede çıkardı. Bu ilaçtan sonra düzene girer merak etme bi de bundan sonrası için bir korunma yöntemi kullanırsın doğum kontrol hapı gibi. Bu şekilde her ay strese de girmezsin.

Kondom kullandık ve kondomu kontrol etti partnerim ama yine de internette yüzde yetmiş beş koruma yazınca paniklerim bundan sonra doğum kontrol kullanmayı düşünüyorum hem reglim de düzene girer doktora danışacağım

Anksiyeteden bile gecikiyor olabilir iki ayda mutlaka kan testinde anlaşılır gebelik. Sakin olmaya çalışın mutlaka olursunuz
Haklısınız ama bir şey varsa eğer yasal süre bitti sayılır bundan dolayı daha çok panikliyorum ama yapabileceğim elimden gelen her şeyi yaptım ben bekar bir kadınım ve üniversite öğrencisiyim

Kandaki beta hcg testinde iki haftalık gebelikten itibaren bile değer artmaya başlıyor belli oluyor, hamile değilsiniz. Eğer bu kadar endişe ediyorsanız bundan sonrası için iki korunma yöntemi kullanırsınız

Kandaki beta hcg testinde iki haftalık gebelikten itibaren bile değer artmaya başlıyor belli oluyor, hamile değilsiniz. Eğer bu kadar endişe ediyorsanız bundan sonrası için iki korunma yöntemi kullanırsınız
Doğum kontrol hapı ve kondom yeteri kadar koruyucu mu sizce ekstra ne yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…