Lütfen yardım edin !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gulcgmn01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
50
4
11 Şubat günü sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girerken ucu birazcık girer gibi oldu ve pembemsi kan geldi sonra hemen bıraktık o günden sonra vajinamda aşırı kaşıntı başladı vajınamın sağ kısmında hafif şişlik var ve beyaz akıntı gelmeye başladı akıntı ve kaşıntı ara ara oluyordu zaten . Normalde en son 5 şubatta regl olmuştum geçen hafta gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım gebe olma ihtimalım var mı lütfen yardım edin ? Üzerine doğru herhangi bir boşalma asla olmadı ama şu zevk suyu olayını okudum grupta korktum uyku uyuyamaz oldum .

Çok düşük bu ihtimaller. Çok çok düşük takma kafana. Kaşıntı şişlik mantar olabilir ya da enfeksiyon kapmış olabilirsin.

İnşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim . Kadın doğuma gideceğim fakat böyle bir şey varsa aile hekimine gidiyormuş ve aile hekimi annemin yakın arkadaşı onun içinde korkuyorum çok pişman oldum

Eğer gebelik varsa ki pek mümkün değil ama diyelim var, doktora evlilik dışı olduğunu ve aile hekimine bildirmemesi gerektiğini söyle.

Birazdan alay edip lincleyenler dalacak onları da umursama.

İnşallah yoktur ya reglim gelsin de dua ediyorum her gün resmen

Reactions: Kuf
Rica ederim. Ama korunmasız ilişkiye girme bundan sonra. Yani o anın sehvetiyle gerçekleşir sen istersin ya da partnerin. Kondom candır

Bu ilkti zaten ve hiç planlamadan oldu yaza düğünümüz var fakat şu durum beni öyle çok gerdi ki sevgilimle konuşmuyorum bile tersliyorum aşırı gerginim

Yapmayın bu tür şeyler yazık günah gebe kalma ihtimalin her zaman vardır gençliğin verdiği heyecana kapıldığı da aileni düşün kendini durdurursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…