• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardım edin

17 temmuzda regl oldum 21 temmuzda sürtünme ile bir şey yaşadım ve beklenene değilim gününde oldu ağustosta
Bu ay ki değilim 2 gecikti test yaptım negatif çıktı neden olmadım hala bilgisi olan
degılımler otomatık mı yazılıyor telefonunda acep. anlamadım pek de. hadı surtunmelıden sonra 2 3 gun yasayan sperm yerlestı en gec 24 unde hamıle kaldın dıyelım ayın olmus 10 u 17 gunde cıkmama olasılıgı yok. hamıle degılsın. ondan sonra bı daha olduysan bılemem.

17 temmuzda regl oldum 21 temmuzda sürtünme ile bir şey yaşadım ve beklenene değilim gününde oldu ağustosta
Bu ay ki değilim 2 gecikti test yaptım negatif çıktı neden olmadım hala bilgisi olan
Sürtünme ile hamile kalmak mı imkansız birşey takma kafaya

Bazen bu konuları erkekler mi açıyor diye düşünüyorum 😅

Doktora gittimkistin var dedi ama Sadece merak ettiğim kist ile hamilelik kesesi karıştırılır mı

Daha düzgün cümleler kurarsan seni anlayabilirz. Son adet tarıhin ne? Ne zaman adet olman gerekiyordu, kaç gün gecikti vs gibi. Hamilelikle kist karıştırılmaz ayrıca.

Doktora gittimkistin var dedi ama Sadece merak ettiğim kist ile hamilelik kesesi karıştırılır mı
Heeee yıllarca okumuş tıp bitirmiş kesin o karıştırıyordur biz evde otururken emin oluyoruz. Niyeyse erkek olduğunu düşünüyorum..

Regl 2 gün gecikti doktorumda kist var dedi gebelik testleri de negatif cıktı demek istediğim kist ile gebelik karıştırılır mi

Back
X