• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin.

Sevilll35

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
5
0
1
Sayın avukatlarımız benim eşim pisikatri hastası yani şizofren çevresi eşimin bu rahatsızlığından faydalanmak isteyenler var.
Şu an eşimin imza yetkisi bende
Oturduğumuz evi başkalarına vermesinden çok korkuyorum eşimi kandırıp evsiz kalmaktan çok korkuyorum
Bu durumda benim ne yapmam gerekiyor

İmza yetkisi sizdeyse nasıl verebilir ki zaten? 🤔

Benim dediğim hiç bir konuyu onaylanıyor ve beni evden kovaladı ben şimdi annemin evinde kalıyom eşime demişler boş seneye imza at biz kitabına uydururuz şu an ne yaptığını bilmiyorum aramız açık eşimin aklına öyle bir girmişler kii beni evden kovalattırdılar

Benim eşime dediğim bu evi satalım burdan taşınalım bu muhittende uzaklaşalım dedim. Ama beni evimden uzklaştırdılar şu aň ben çalışmıyorum avukat tutamıyorum. Nereye baş vurmalıyım ne yapmalıyım nolur bana yardımcı olun.😔😢

İmza yetksi szde olduğu müddetçe brşey yapamazlar.. Herşey ıslak imzayla dönüyor..

senet ve imza kimin adin ise malvarligi sorgusu ona yapilir。es uzerine islem yapilamiyor

Back