• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

ikisine de aklim ermiyor ama neyse vardır bir bildikleri :KK8:
Erkek sertlik bittikten sonra çıkarsa içeride kalabiliyor. Ama onun dışında dediğiniz gibi tamamen içeride kalıyorsa muhtemelen büyük beden alındığı içindir :KK53: Büyük alalım seneye de kullanırız denilecek bir şey de değil ki bu :confused:

Erkek sertlik bittikten sonra çıkarsa içeride kalabiliyor. Ama onun dışında dediğiniz gibi tamamen içeride kalıyorsa muhtemelen büyük beden alındığı içindir :KK53: Büyük alalım seneye de kullanırız denilecek bir şey de değil ki bu :confused:
Ula o sertlik geçene kadar niye bekletiyorsunuz partnerlerinizi vicdansız karılar sonra böyle peşmurde ediyorsunuz adamları :KK45:

Bende benimki çekti çıkarttı, zaten dediğim gibi kısmen kalmıştı.
Ama tamamen içinde kalanın nasıl o kadar derinde kalır, nasıl çıkarır bilemedim :KK53:
öyle bir bahsetmişsiniz ki, duyanda mariana çukuru zannedecek. :)

Nişanlımla cinsel ilişkiye girdim ve kondom parçalanıp içimde kaldı çıkartmaya çalıştım ama olmadı adet günümü 3 gün var ve kondom doluydu dediğine göre napıcam ax önce ella marka doğum kontrol hapını kullandım kondomu nasıl çıkartıcam ve hamilelik yaparmı bu durum
Adetten 5 gunce hamilelik tutmaz telaslanma

Nişanlımla cinsel ilişkiye girdim ve kondom parçalanıp içimde kaldı çıkartmaya çalıştım ama olmadı adet günümü 3 gün var ve kondom doluydu dediğine göre napıcam ax önce ella marka doğum kontrol hapını kullandım kondomu nasıl çıkartıcam ve hamilelik yaparmı bu durum
Valla kusura bakmayında ıyi olmuş ikinizede cnm daha evlenmeden birlikte olmak ta çok saçma oldu ayrıldınız allah korusun yinede ne olacak yada hamile kaldim mi diye düşünüyor sun en kötüsü :KK43::KK43:

hep merak etmişimdir bir prezervatif nasıl parçalanıp da içeride kalmayı başarabilir.
yani ebat mı tutturamiyorsunuz kıvılcım mı çikarttiriyorsunuz hayret bir şey 🤷🏼‍♀️
Bir kez benim de başıma geldi bimden almıştım durax mı neydi markası yırtıldı iki dk da bi daha töbe ok ok ok :halay::KK24:

Evlenmeden neden ilişkiye girdiniz onu anlamış değilim ayrıca birşey olmaz temizlenir âdet olunca korkmanıza gerek yok

Vajinanin icinde kaldigina emin misin agri batma hissediyor musun belki de lavaboda sen farketmeden dusmustur eger oyleyse de ellerini iyice yika misyoner pozisyona gec ve cikarmaya calis zaten vajinadaysa gelir vajina buyuk bir yapi degil ella aldiysan sorun yok hamilelik olmaz eger cikamazsan ve varlığıni hissediyorsan jinekologa gitmen gerekir yoksa enfeksiyon yapar

Valla kusura bakmayında ıyi olmuş ikinizede cnm daha evlenmeden birlikte olmak ta çok saçma oldu ayrıldınız allah korusun yinede ne olacak yada hamile kaldim mi diye düşünüyor sun en kötüsü :KK43::KK43:
Senin gibi zihniyetler bi bitsin ya bu ne yani evlenmeden once olmusmus ne alaka isterse 100 kisiyle olur erkek olmuyor mu sanki bi bitmediniz ya

hep merak etmişimdir bir prezervatif nasıl parçalanıp da içeride kalmayı başarabilir.
yani ebat mı tutturamiyorsunuz kıvılcım mı çikarttiriyorsunuz hayret bir şey 🤷🏼‍♀️
😂😂Bosalma olduktan sonrada devam esilirse kaliyor lastik gevşedigi icin ona dikkat etmek lazim

Konudan çok yorumlara Güldüm.. Siz beni güldürdünüz rabbim de sizi güldürsün emi... Konu sahibi geçmiş olsun son durum nedir?

Back