googleden baktım ama hiç biri bana uymuyodu ve son seçenek olarak buraya baktımGoogle denilen birşey var. Bu yazıyı da sırf trol amaçlı yazdığınızı düşünüyorum. Zira hiç kimse bu teknoloji çağında, bu kadar cahil olamaz...
Aynen valla hangi akla hizmet ediyorlar acabaHamilesin kesinbayılıyom böyle cahillere ✌
1.5 yıl evliyim hamile kalamamışımAynen valla hangi akla hizmet ediyorlar acaba
Biz de deneyelim1.5 yıl evliyim hamile kalamamışımarkadaş sürtünme yoluyla hamile kalabileceğini düşünüyor
Biz de deneyelimşu an espiri yapabilecek kadar enerjik, rüzgar esse tırsacak kadar kokuluyum
Sallandık kuzum hemde baya sallandık
canım sallandık derkenSallandık kuzum hemde baya sallandık
Deprem oldu canım adını bile anmak istemiyorumcanım sallandık derken
Allah yardımcınız olsun canım bol bol okuyun korkmayınDeprem oldu canım adını bile anmak istemiyorum
Aynen canım bi de burda feci fırtına var her esişinde tekrar sallanıyoruz zannediyorumAllah yardımcınız olsun canım bol bol okuyun korkmayın
O korkuyu yaşadığım için çok iyi anlıyorum seniAynen canım bi de burda feci fırtına var her esişinde tekrar sallanıyoruz zannediyorum
Allah tekrar yaşatmasın canım dünyanın temeli sallanıyorO korkuyu yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni
o zaman reglim neden gecikmiş olabilir troll amaçlı falan sormuyorum yaşım daha çok genç korkuyorum1.5 yıl evliyim hamile kalamamışımarkadaş sürtünme yoluyla hamile kalabileceğini düşünüyor
ya allah aşkına zevk suyundan bile hamile kalma ihtimali çok az bile olsa varKızım. Canım. Yalvaririm yapma. Siz biyoloji dersi de mi görmediniz?
İilişki olmadan mı? Yeyip bitirme kendini. Çok merak ediyorsan bir test yap.ya allah aşkına zevk suyundan bile hamile kalma ihtimali çok az bile olsa var
korkuyorum yapmaktanİilişki olmadan mı? Yeyip bitirme kendini. Çok merak ediyorsan bir test yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?