- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derslerden de olabilir belki ama inşallah hemen gelir reglimBu ihtimali düşünüp stres yaptığınız için gecikmiştir büyük ihtimalle.
nerden bilebilirdimMadem bu konularda bilgin yok bi sürtünmeden korkuyosun yapmayın o zaman
Bende onu diyorum bilmedigin şeyleri yapmasaydın keşke. Olan olmuş dikkat edersiniz artık. Hamile değilsiniz büyük ihtimalnerden bilebilirdim
Yine korkuyorsun. İçin rahat olur.korkuyorum yapmaktan
yaşın başkasıyla ilişki yaşayacak kadarda genç ve küçük seninkisi psikolojiko zaman reglim neden gecikmiş olabilir troll amaçlı falan sormuyorum yaşım daha çok genç korkuyorum
amin canımAllah tekrar yaşatmasın canım dünyanın temeli sallanıyor
tam olarak ilişki yaşamadım ama bugün gecikmesinin 6. günüyaşın başkasıyla ilişki yaşayacak kadarda genç ve küçük seninkisi psikolojik
inşallahBende onu diyorum bilmedigin şeyleri yapmasaydın keşke. Olan olmuş dikkat edersiniz artık. Hamile değilsiniz büyük ihtimal
Olabilir kan testi yaptır yada stresten gecikebiliyo ama varsa yapcak bisey yokGoogle denilen birşey var. Bu yazıyı da sırf trol amaçlı yazdığınızı düşünüyorum. Zira hiç kimse bu teknoloji çağında, bu kadar cahil olamaz...
Valla ya bende aynısını yazacaktım1.5 yıl evliyim hamile kalamamışım arkadaş sürtünme yoluyla hamile kalabileceğini düşünüyor
hamile değilsin merak etmetam olarak ilişki yaşamadım ama bugün gecikmesinin 6. günü
test yapmaktan korkuyosan bız ne bılelım tatlım. fal mı acalım ?tam olarak ilişki yaşamadım ama bugün gecikmesinin 6. günü
negatif çıktı doğrudur dimitest yapmaktan korkuyosan bız ne bılelım tatlım. fal mı acalım ?
stres yapmıssın gecıkıyo halıyle. bıraz daha dusunursen olmayan cocugu dogurcan.. bısey olmaz olmaz.. degılsın hamılenegatif çıktı doğrudur dimi
teşekkürlerrstres yapmıssın gecıkıyo halıyle. bıraz daha dusunursen olmayan cocugu dogurcan.. bısey olmaz olmaz.. degılsın hamıle
malesef gidemem kimsenin haberinin olmaması lazımHastaneye gitsen........ Nasıl olur?