Lütfen yardım edin

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.282
22.008
348
Sanırım regl oldum ama emin değilim...
Aşırı bir kanamam var afedersiniz bacaklarımdan hızlıca akıyor ped de taktım ama...
Bayılacak gibi hissediyorum
Ne yapsam bilemedim....
Bu şekilde olması normal mi bilemedim

korkuyorum hanımlar....
Çok da ilginç bir agrım var regl ağrısını hiç böyle yaşamadım öyleyse...

acile gitsem bir şey yaparlar mı?

Acile gidin belki doktorun görmesi gereken bir durum vardır.burdan ne desek boş.gecmis olsun

Ya normal kan değil banyodayım şuan ama korkuyorum tek basıma taksi çagırır giderim de
Acilde ne yapabılırler ki?

Duş yaparken kan sıcak dolayisiyla daha hızlı akar ve su nedeniyle çok gibi görünür böyle bir şey olmadığına emin misiniz?

Arkadaşımı uyandırıcam oturdugum yerden kalkacak gücüm yok banyo berbat anlam veremedim
Uyandırsam mı?

Acile gidin bence, yoğun kanamadan ötürü tansiyonunuz düşebilir buna müdahale ederler öncelikle. Başka bir sebebi olabilir ayrıca onun için de muayene ederler.

Duş yaparken kan sıcak dolayisiyla daha hızlı akar ve su nedeniyle çok gibi görünür böyle bir şey olmadığına emin misiniz?
Afedersiniz açık yazıcam kusura bakmayın bacaklarımdan oluk oluk akıyor... ama ben ne böyle bir ağrı ne böyle bir kanama gördüm
Ailemde yanımda değil
Kusura bakmayın korktum

Dustayim demişsiniz ondan dedim.. tabiki arkadaşınızı uyandırın size destek olsun kan kaybı kolay değil adet dahi olsa..
Ben sadece bacaklarımı yıkamak için girmiştim şuan klozette öylece oturuyorum dondum...
Kalksam düşecem gibi

Afedersiniz açık yazıcam kusura bakmayın bacaklarımdan oluk oluk akıyor... ama ben ne böyle bir ağrı ne böyle bir kanama gördüm
Ailemde yanımda değil
Kusura bakmayın korktum
Arkadaşınızı uyandırın ve acile gidin.biz buradan ne yapabiliriz ki acile gidin demekten baska

Ben sadece bacaklarımı yıkamak için girmiştim şuan klozette öylece oturuyorum dondum...
Kalksam düşecem gibi
O zaman kalkmayın gecenin bu saatinde böyle şey yasayip korkmamak elde deegil ben bile tedirgin oldum buradan.

Arkadaşınızı uyandırın ve acile gidin.biz buradan ne yapabiliriz ki acile gidin demekten baska
Ben sadece destek için yazdım yanlış anlamışsınız bir de belki gitmeden de yapabılecegım bir şey vardıe aynı durumı yaşamıssınızdır diye

Düşük yapıyor olabilir misiniz? Tabi şuan en mantıklısı ambulans çağırmanız takside bayılma ihtimaliniz var o kadar kanama varsa

Ben sadece destek için yazdım yanlış anlamışsınız bir de belki gitmeden de yapabılecegım bir şey vardıe aynı durumı yaşamıssınızdır diye
Kanamadan kalkamıyorum diye yazan birine acile git denir."ayni şey benim de başıma geldi; şunu bunu yap" denecek bir durum değil.siz bile adet kanaması mi ayırt edemezken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…