Acile gidin belki doktorun görmesi gereken bir durum vardır.burdan ne desek boş.gecmis olsunSanırım regl oldum ama emin değilim...
Aşırı bir kanamam var afedersiniz bacaklarımdan hızlıca akıyor ped de taktım ama...
Bayılacak gibi hissediyorum
Ne yapsam bilemedim....
Bu şekilde olması normal mi bilemedim
korkuyorum hanımlar....
Çok da ilginç bir agrım var regl ağrısını hiç böyle yaşamadım öyleyse...
acile gitsem bir şey yaparlar mı?
Duş almadım kiDuş yaparken kan sıcak dolayisiyla daha hızlı akar ve su nedeniyle çok gibi görünür böyle bir şey olmadığına emin misiniz?
Banyodayim demişsiniz ondan dedim.. tabiki arkadaşınızı uyandırın size destek olsun kan kaybı kolay değil adet dahi olsa..Duş almadım ki
Afedersiniz açık yazıcam kusura bakmayın bacaklarımdan oluk oluk akıyor... ama ben ne böyle bir ağrı ne böyle bir kanama gördümDuş yaparken kan sıcak dolayisiyla daha hızlı akar ve su nedeniyle çok gibi görünür böyle bir şey olmadığına emin misiniz?
Ben sadece bacaklarımı yıkamak için girmiştim şuan klozette öylece oturuyorum dondum...Dustayim demişsiniz ondan dedim.. tabiki arkadaşınızı uyandırın size destek olsun kan kaybı kolay değil adet dahi olsa..
Arkadaşınızı uyandırın ve acile gidin.biz buradan ne yapabiliriz ki acile gidin demekten baskaAfedersiniz açık yazıcam kusura bakmayın bacaklarımdan oluk oluk akıyor... ama ben ne böyle bir ağrı ne böyle bir kanama gördüm
Ailemde yanımda değil
Kusura bakmayın korktum
O zaman kalkmayın gecenin bu saatinde böyle şey yasayip korkmamak elde deegil ben bile tedirgin oldum buradan.Ben sadece bacaklarımı yıkamak için girmiştim şuan klozette öylece oturuyorum dondum...
Kalksam düşecem gibi
Ben sadece destek için yazdım yanlış anlamışsınız bir de belki gitmeden de yapabılecegım bir şey vardıe aynı durumı yaşamıssınızdır diyeArkadaşınızı uyandırın ve acile gidin.biz buradan ne yapabiliriz ki acile gidin demekten baska
Kanamadan kalkamıyorum diye yazan birine acile git denir."ayni şey benim de başıma geldi; şunu bunu yap" denecek bir durum değil.siz bile adet kanaması mi ayırt edemezken...Ben sadece destek için yazdım yanlış anlamışsınız bir de belki gitmeden de yapabılecegım bir şey vardıe aynı durumı yaşamıssınızdır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?