Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar ben iki yıllık evliyim.Bebeğimiz olsun istiyoruz fakat doktora falan gitmedik.Bu ovulasyon testiyle mi hamile kaliniyor.Hiç bir bilgim yok.Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Hanımlar ben iki yıllık evliyim.Bebeğimiz olsun istiyoruz fakat doktora falan gitmedik.Bu ovulasyon testiyle mi hamile kaliniyor.Hiç bir bilgim yok.Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Bebek düşünmeye yeni başladıysanız bi kadin dogum uzmanina görünmenizi öneririm. Kan değerlerinize baktırmanız gerekiyor hatta hormon testi tsh(tiroid) değerlerinizi ögrenmeniz faydali olur. Ve folik asit kullanmalisiniz. Ovulasyona gelince adet bittikten itibaren sabah idrari olmamasi sartiyla testten iki saat once sivi almayi keserek uygulayabilirsiniz.
Arkadaşlarında önerdiği gibi önce doktora görünmelisin ki herhangi bir sorun varmı yokmu öğrenirsin,adetin 3.günü
Doktora gidersen hormon testlerine bakılır, kan değerlerin normal çıkarsa ovulasyo n testlerini kullanırsın,yumurtlama günlerini daha net öğrenip değerlendirirsen hamile kalma şansın daha yüksek olur.bırkaç ay ovu testlerini denedin baktın olmadı eşin sperm testi yaptırır durumu öğrenir onA göre bir yol çizersiniz..