• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen yardim edin

Mesajı da değiştirdi 27 yaşındayım diye. Eski mesajların geri gelebileceğini bilmiyor zaar. Allahtan alıntı yapmıştım. :)
Yusuf yusuf modu açıldı emniyet lafını duyunca. Beter olsun. Gündem bu kadar pisken çocuklar üzerinden eğlenmemeyi öğrenir umarım.

Yusuf yusuf modu açıldı emniyet lafını duyunca. Beter olsun. Gündem bu kadar pisken çocuklar üzerinden eğlenmemeyi öğrenir umarım.

Kapısına gelsinler de emniyet güçlerini yanıltmaktan bir misafir etsinler bakalım karakolda. Nefret ediyorum bunlar gibi karaktersizlerden, isterse ergen olsun bazı şeylerin şakası yok.

halinden memnunsan neden buraya yazıp danışıyorsun?
fake sen de duygularımızla oynayıp bizi seninle muhattap ettiğin için yine kötüsün!

Normal şartlarda bu koja hapis cezası alıyordu ama geçtiğimiz aylarda çok gündemde kalan bir yasa söz konusu olmuştu. Düzenlemeyle erken yaştaki evliliklerin ceza almamaları adına adım atılmıştı ama umarım alır.
Olmadı o yasa... ayrıca onda erkeklerinde yaşı küçük siye biliyorum.. bi seferlik bi yasaydı ;)

Back