- 16 Şubat 2018
- 9
- 0
- 1
- Konu Sahibi meralche6767
zaten onu da yapiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 sene geçmiş gene de alır mi ceza?
Ya inanamıyorum 13 yaşında evlenmis
Bilemiyorum, ben vatandaşlık görevimi yerine getireyim gerisi devlete kalmış.
Normal şartlarda bu koja hapis cezası alıyordu ama geçtiğimiz aylarda çok gündemde kalan bir yasa söz konusu olmuştu. Düzenlemeyle erken yaştaki evliliklerin ceza almamaları adına adım atılmıştı ama umarım alır.Kocamdir yapar sizene hanfendi ben evliligim kurtulsun diye akil istedim mesajini okuruz birazdan konu sahibinin.
O potansiyel var.
8 sene olmus cocuklar var boyle durumlarda birsey cikiyor mu astoria?
Etiket yapma kib yap canım .
Hiç şaşırmadımhayat benim es benim sana noluyo
birasi cok sacma yer
Ceza alsın lütfenNormal şartlarda bu koja hapis cezası alıyordu ama geçtiğimiz aylarda çok gündemde kalan bir yasa söz konusu olmuştu. Düzenlemeyle erken yaştaki evliliklerin ceza almamaları adına adım atılmıştı ama umarım alır.
Normal şartlarda bu koja hapis cezası alıyordu ama geçtiğimiz aylarda çok gündemde kalan bir yasa söz konusu olmuştu. Düzenlemeyle erken yaştaki evliliklerin ceza almamaları adına adım atılmıştı ama umarım alır.
Tamam canım pardon kibliyorumEtiket yapma kib yap canım .
Görmüyorlar etikt yapmayın dıyolar.
Fake kokusu alıyorum.
Evet sanırım 16-17 yaş için geçerli. Çok haklısın. Evlilik olunca bazı şeyler normalleşmiyor maalesef. Bende üzerime düşeni yapacağım.Benim bildiğim 16-17 yaş evliliklerinin istisnası var ama 15 yaş altı evliliklerin hiçbir şekilde istisnası yok, kaldı ki kendi ağzıyla yazmış 21 yaş 8 sene diye. Çocuk istismarı olmasın diye, pedofiller ortalıkta kol gezmesin diye yırtınıyoruz ben buna seyirci kalamam. Daha yeni burada çocuk tacizcisine lanet okudunuz, bir farkı yok. Vatandaşlık görevinizi yapın.
Türkçe de düzeldi hemen bakıyorum trol kardeşhayat benim es benim sana noluyo
Türkçe de düzeldi hemen bakıyorum trol kardeş