• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen yardim edin

meralche6767

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
9
0
1
merhaba .ben 21 yasindayim ev hanimi
iki cocugum var bir kiz bir erkek.sizlerden akil ve yardim istemek istiyorum lutfen bana yol gosterin.kojamla 8 sene evliyis ve gozu hep disarda ne yapsam ona yaranamiyorum .surekli kavga ediyorus .hatta duvusuyorus .beni hep aldatiyo .eve gelmez oldu evimizde huzur falan kalmadi.azimi her actimda bana el kaldiriyo .. napajami sasirmis durumdayim .bana bir yol gosterseniz .evlilim bitsin istemiyorum ama elimden de hic bise gelmiyo .kendimi cok yalniz ve caresiz isediyorum

merhaba .ben 21 yasindayim ev hanimi
iki cocugum var bir kiz bir erkek.sizlerden akil ve yardim istemek istiyorum lutfen bana yol gosterin.kojamla 8 sene evliyis ve gozu hep disarda ne yapsam ona yaranamiyorum .surekli kavga ediyorus .hatta duvusuyorus .beni hep aldatiyo .eve gelmez oldu evimizde huzur falan kalmadi.azimi her actimda bana el kaldiriyo .. napajami sasirmis durumdayim .bana bir yol gosterseniz .evlilim bitsin istemiyorum ama elimden de hic bise gelmiyo .kendimi cok yalniz ve caresiz isediyorum

21 yaş, 8 sene evlilik?

21 yaş 8 sene evlilik nedir ya birde nasıl iki çocuk koca hep aldatıyor madem ayrilmiyacaksin sus ki dayak yeme aldatma işini de hep yapıyormuş zaten görmezden gel ne diyim ki

cok uzucu bir durum .ama malesef evet.evlendik ilk baslarda oyle biri degildi ama bana karsi cok deyisti

Emniyete bildiriyorum bu mesajını, çocuk istismarcısı sapık kocanla ilgilensinler.
Kocamdir yapar sizene hanfendi ben evliligim kurtulsun diye akil istedim mesajini okuruz birazdan konu sahibinin.
O potansiyel var.

8 sene olmus cocuklar var boyle durumlarda birsey cikiyor mu astoria?

Daha erken evlenmiş olsaydınız bu sıkıntıların hiçbirini yaşamazdınız. Çok mutlu bi evlilik yapardınız. :sinirli:

Sizin evlilik düzelmez artık.
Çok geç kalmışsınız mutlu evlilik için.

Kocanız istismarcı bir sapık, aileniz de bu suça yardım ve yataklık yapmış.

Kocamdir yapar sizene hanfendi ben evliligim kurtulsun diye akil istedim mesajinizi okuruz birazdan konu sahibinin.
O potansiyel var.

8 sene olmus cocuklar var boyle durumlarda birsey cikiyor mu astoria?

Ben bizzat örneğini görmedim ama bir vatandaşlık görevi gözüyle bakarak emniyete bildireceğim yine de.

Back