Lütfen yardım edin yaşım daha genç korkuyorum

korkuyorum2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
34
4
28
Merhaba hanımlar lütfen dalga geçmeden cevap verin daha yaşım genç bu konuda bilgisiz olduğum için korkuyorum zaten bir daha da yapmam. bundan 1 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık,bende iç çamaşırı ve kilotlu çorap vardı ama o çıplaktı. Boşalma olmadı fakat zevk suyundan şüpheleniyoruz zevk suyu gelse bile asla iç çamaşırımı ve çorabımı çıkartmadım sizce gebe kalma ihtimalim nedir?

Merhaba hanımlar lütfen dalga geçmeden cevap verin daha yaşım genç bu konuda bilgisiz olduğum için korkuyorum zaten bir daha da yapmam. bundan 1 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık,bende iç çamaşırı ve kilotlu çorap vardı ama o çıplaktı. Boşalma olmadı fakat zevk suyundan şüpheleniyoruz zevk suyu gelse bile asla iç çamaşırımı ve çorabımı çıkartmadım sizce gebe kalma ihtimalim nedir?
ben nedense reşit olmadıgın kanısındayım...

Bu kadar bilgisiz olmayın ama ya. Biraz öğrenin kendi bedeninizi

yok hayır reşitim 😂 ama henüz 19 yaşındayım ve asla çocuk istemiyorum bu konularda bilgim olmadığı için de strese giriyorum🥺
ihtimal yok.cocuk istemıyorsan soyle sevgiliciğine prezervatıf alsın. ve kıyafet uzerınden surtunerek penisi yara olur. ya da hastalık da bulasabılır sana..illa hamilelik degilbi dolu risk var. bi gun surtunmekten zımparalanmıs gibi puruzsuz olcaksınız

X