- 6 Mayıs 2009
- 161
- 5
- 42
-
- Konu Sahibi neslihanmermer
dün adet olmam gerekiyordu ve nerdeyse 15 gündür kasık arılarımla uğraşıyorum. göğüslerde şişlik ve yalarında ağrıda vardı tabi.Bu günde belime ağrılar girmeye başladı. hastalanıcam heralde diyodum ama dayanamayıp test altım. belli belirsiz bir çizgi çıktı. görülüyor ama silik. sizce bişey varmıdır....
bence vardırrr ..tebrikler şimdidennn canımm..kaydirigubbakcemile5
yarın sabah ilk idrarla yaparsan daha belirgin çıkıcaktırr
yarınki sonucuda yazarsın dimi..
Maşallah diyim 1 ay içinde golü attınızz demekkk
canım büyük ihtimlle vardır...ne kadar sürede çıktıgı önemli ama o silik çizginin.yaptıgın gibi çıktı mı yani 5 dk için de mi çıktı.
yarınki sonucuda yazarsın dimi..
maşallah diyim 1 ay içinde golü attınızz demekkk
hayırlı uğurlu olsun canım tamamına erdrsn rabbim inş.
sen beni güldürdün allah da seni güldürsün üçüzler nasip etsin inşallah... Tabi mutlaka haber veririm. Hoş yarın izinliyim gezmem var ama bir ara girerim mutlaka.
delikafaduldentam 12den dmii şirine süpersinopuyorumnanaktan
maşallah canım yaa,hayırlı olsun darısı başımısaa:)
tamam canım bekliyor olacağız güzel haberleni..canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşş:saruboceq:
inşş canımm..bir... Bir gün belkide allah'ım sen büyüksün......:saruboceq::saruboceq: :saruboceq:
[ı]var var bebiş geliyor..[/ı]
[ı]ben günlerce beklettim ikinci çizgi çıkmadı..[/ı]
[ı]allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..[/ı]
[ı]yarın gezmeden önce git bi kan testi yaptır bence..[/ı]
[ı]2 gün sonra yine yaptırırsın çıkan değer artarsa sorunsuz gebelik yaşıyorsun demektir..[/ı]
inşallah rabbim en kısa sürede sana da nasip eder bitanem ya. Ben hala şaka gibi görüyorum olayı. Sigara kullanıyorum. Sabah 10 akşam 10 çalışıyorum. Allah yardımcım olsun benimde varsa bebeğiminde... Sigarada içemiyorum şimdi korkudan. Nolcak bilmiyorum
Bu arada ben bir hafta önce dayanamayıp kan testi yaptırmıştım. Sonuç 0,01 çıkmıştı. Yenimi oluşuyor acaba?
amin canım benim inşallah. Sen kaç aylık hamilesin. Benim bu kadar sürede hamile kalmam normalmi?