• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin revizyon için hangi doktoru seçmeliyiz? Aklımı yitirmek üzereyim.

babiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
31
5
1
26
Merhabalar yaklaşık 3 ay önce çok araştırmadan dünyadaki en aptal şeyi yapıp burnumdan ameliyat oldum. Ameliyat olanların asla ama asla hiçbiri doğruyu söylemiyor. Bir arkadaşıma aldanıp sadece burnumdaki yamukluk için o ameliyat masasına yattım. Yok çok rahat yok bilmem ne. Kaçsaydım keşke.
1. Ayımdan itibaren revizyon için doktor araştırmaya başladım. Sadece eski burnuma benzesin istiyorum. Mehmet Yazar, Abdülkadir göksel ve Ahmet islam hakkında çok fazla yorum okudum ama kime güveneceğim bilmiyorum. Abdülkadir bey aralarında ücret olarak en yükseği sonra Memet bey sonra da Ahmet bey geliyor. Ahmet beyin asistanı ile telefonda görüştüm genellikle revizyon yapıyormuş. İki ayrı hastanede ameliyat yapıyor fiyat farkı oluyormuş hastanelerde. 250 bin civarında fiyatı.
Abdülkadir bey çok güvenilir görünüyor ama fiyatı çok çok yüksek.
Mehmet bey çok zor revizyonları yapmış ve burun ucunu büyütüyor da istediğim şey de bu aslında. Ama gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı. Lütfen deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Aklımı kaybetmek üzereyim artık psikolojik olarak çöktüm. Sadece yamukluk için ameliyat olmak istedim başıma gelmeyen kalmadı. Doktora sorunları anlatınca psikolojisi bozuk oluyorsunuz öyle bir rezil etmek istiyorum ki o doktoru tanınan biri de değil hiç tanınmaz umarım.

Sakın ama sakın burun ameliyatı olmayın ya gerçekten. İz kalmaz derler iz kalır. Zaten ameliyattan önce herkes mükemmel doktor. Ameliyattan sonra ne çektiğinizi bir tek siz bilirsiniz. 500 tane ihtimalle uyanırsınız kimse size bunlardan bahsetmez bile. Sizin gördüğünüz sorunları da görmezler. Takıntılı olmaya başlarsınız etrafınızdakiler burnuna odaklanma gibi saçma sapan şeyler söyler yüzünüzün ortasında olan şeye odaklanmamanızı!!
Sonrasında bakımı bitmez dikkat etmesi bitmez bir şey çarptıktan sonra paniği bitmez eskisi gibi dokunamazsınız.
Her duştan sonra işkenceye dönüşür. Üstü beyaz beyaz olur temizleyemezsiniz iyi bir şekilde. Daha önce hiç sivilce çıkmayan burun bir anda kusmaya başlar. Sürdüğümüz her şey tahriş eder.
Bir de kötü bir doktora denk gelirseniz çöküntülü çıkıntılı yamuk dikiş izleri olan hiç istemediğiniz bir hal alır. Sizi sürekli kandırırlar bu burnunuzun son hali değil diye. Ödemler ödemler ödemler nedense keşke parasını ödediğimiz kadar kolay olsaydı. Haram olsun gerçekten.

gecmis olsun ilk olarak. hata arastirmadan yaptirmanizdan basliyor, ben 2015 senesinde ameliyat oldum 6 ay sadece doktor aradim. icime sinene kadar, oncesi sonrasi hastalarina baktim arastirdim vesaire. yani burda sakin ameliyat olmayin gibi bir cumle kullanip, niyeti hevesi olan insanlara yanlis ornek olursunuz. 10 sene oncesinde 1 ay icinde normal yasantima dondum ve bahsettiginiz seylerin hic birisini yasamadim, elbette surec kolay degil ama bunu goze alip bu ameliyati oluyor insanlar. ben size dr alparslan yildirim’i onerecegim fiyati su an ne durumda bilmiyorum o zaman icinde yuksekti ama ben burnumdan gayet memnunum ve dedigim gibi 6 ay arastirmistim o zamanlar.

gecmis olsun ilk olarak. hata arastirmadan yaptirmanizdan basliyor, ben 2015 senesinde ameliyat oldum 6 ay sadece doktor aradim. icime sinene kadar, oncesi sonrasi hastalarina baktim arastirdim vesaire. yani burda sakin ameliyat olmayin gibi bir cumle kullanip, niyeti hevesi olan insanlara yanlis ornek olursunuz. 10 sene oncesinde 1 ay icinde normal yasantima dondum ve bahsettiginiz seylerin hic birisini yasamadim, elbette surec kolay degil ama bunu goze alip bu ameliyati oluyor insanlar. ben size dr alparslan yildirim’i onerecegim fiyati su an ne durumda bilmiyorum o zaman icinde yuksekti ama ben burnumdan gayet memnunum ve dedigim gibi 6 ay arastirmistim o zamanlar.
ve sunuda eklemeliyim ki, 3 aylik burun cok odemlidir sorununuz nedir bilmiyorum dilerseniz ozeldende yazabilir paylasabilirsiniz ama cok erken. sorununuz estetik degil sagliksal bir sorunsa eger orasi ayri tabii

Revizyon için Tural Fatullayev bence bu konuda çok iyi ama revizyon fiyatları pahalı diyorlardı ıg dan bir bakın isterseniz

Back
X