1 haftadir covidiz koku ve tat kaybi yasiyoruz esimle .. hamileyim ve istahim tamamen kapandi yemek yemiyorum suyu bile zorla iciyorum koku alamadigim icin psklojim cok bozuk yazilan seyler korkuttu beni geri gelmeyebilir diyor bazi kisiler bu durumu yasayan oldumu nasil atlatti koku kaybini bilen yazsin lutfen
Hem gebelik öncesi hem gebelikte covid geçirdim. Koku da tat da geri geldi.
İlaç kullanmadım ben bol vitaminli sağlıklı yiyecekler tükettim. Geçmiş olsun
Hem gebelik öncesi hem gebelikte covid geçirdim. Koku da tat da geri geldi.
İlaç kullanmadım ben bol vitaminli sağlıklı yiyecekler tükettim. Geçmiş olsun
Koku egzersizleri yapin. Bazi ucucu yaglar var, nane, okaliptüs, kekik, portakal, lavanta vs. Onlardan elinizde varsa, yoksa internetten siparis edebilirsiniz, gunde 2ser dk koklayin. Kokunun daha erken gelmesini saglar.
Koku egzersizleri yapin. Bazi ucucu yaglar var, nane, okaliptüs, kekik, portakal, lavanta vs. Onlardan elinizde varsa, yoksa internetten siparis edebilirsiniz, gunde 2ser dk koklayin. Kokunun daha erken gelmesini saglar.
Evet maalesef zor geçiyor. Ama bebeğine odaklanıp sağlıklı olmanıza şükretmelisin. Benim covid harici de çok iştahım hiç olmadı. Önemli olan sağlıklı yiyecekler tüketmek.
Bir de iyileşmek için bitki çayları da içmezsen iyi olur. Gebelikte bazı bitki çayları iyi olmuyor
bizde ailece geçirdik eşim ben ve çocuklarım..eşimde ve bende koku kaybı oldu ,çocuklarımda olmadı..benim 20 gün kadar devam etti eşimin 3,4 ay sonra geri geldi..yani korkmayın illaki geri geliyor..
bizde ailece geçirdik eşim ben ve çocuklarım..eşimde ve bende koku kaybı oldu ,çocuklarımda olmadı..benim 20 gün kadar devam etti eşimin 3,4 ay sonra geri geldi..yani korkmayın illaki geri geliyor..