• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardim edin psklojim bozuldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.697
1
3.971
83
1 haftadir covidiz koku ve tat kaybi yasiyoruz esimle .. hamileyim ve istahim tamamen kapandi yemek yemiyorum suyu bile zorla iciyorum koku alamadigim icin psklojim cok bozuk yazilan seyler korkuttu beni geri gelmeyebilir diyor bazi kisiler bu durumu yasayan oldumu nasil atlatti koku kaybini bilen yazsin lutfen

Hem gebelik öncesi hem gebelikte covid geçirdim. Koku da tat da geri geldi.
İlaç kullanmadım ben bol vitaminli sağlıklı yiyecekler tükettim. Geçmiş olsun

Hem gebelik öncesi hem gebelikte covid geçirdim. Koku da tat da geri geldi.
İlaç kullanmadım ben bol vitaminli sağlıklı yiyecekler tükettim. Geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim koku nekdar surede ger geldi peki benim 7 gun oldu

Koku egzersizleri yapin. Bazi ucucu yaglar var, nane, okaliptüs, kekik, portakal, lavanta vs. Onlardan elinizde varsa, yoksa internetten siparis edebilirsiniz, gunde 2ser dk koklayin. Kokunun daha erken gelmesini saglar.

Cok gecmis olsun canim koku nekdar surede ger geldi peki benim 7 gun oldu
Teşekkür ederim geçti gitti çok şükür. Sizin de geçer gider inşallah.
Koku 15 gün kadar sürmüştü sanırım. Kardeşimin daha geç gelmişti ama geri geldi.

Teşekkür ederim geçti gitti çok şükür. Sizin de geçer gider inşallah.
Koku 15 gün kadar sürmüştü sanırım. Kardeşimin daha geç gelmişti ama geri geldi.
Insallah bizimde geri gelir cok zormus istahimda yok mahvoldum

Koku egzersizleri yapin. Bazi ucucu yaglar var, nane, okaliptüs, kekik, portakal, lavanta vs. Onlardan elinizde varsa, yoksa internetten siparis edebilirsiniz, gunde 2ser dk koklayin. Kokunun daha erken gelmesini saglar.
Video izledim bunlarla ilgili evde kekik yagim vardi karanfille gül yagida aldim yapiyorum insallah duzelir

Insallah bizimde geri gelir cok zormus istahimda yok mahvoldum
Evet maalesef zor geçiyor. Ama bebeğine odaklanıp sağlıklı olmanıza şükretmelisin. Benim covid harici de çok iştahım hiç olmadı. Önemli olan sağlıklı yiyecekler tüketmek.
Bir de iyileşmek için bitki çayları da içmezsen iyi olur. Gebelikte bazı bitki çayları iyi olmuyor

Bol bol meyve tuketiyorum cay icmiyorum canim zaten yavan geliyor

bizde ailece geçirdik eşim ben ve çocuklarım..eşimde ve bende koku kaybı oldu ,çocuklarımda olmadı..benim 20 gün kadar devam etti eşimin 3,4 ay sonra geri geldi..yani korkmayın illaki geri geliyor..

bizde ailece geçirdik eşim ben ve çocuklarım..eşimde ve bende koku kaybı oldu ,çocuklarımda olmadı..benim 20 gün kadar devam etti eşimin 3,4 ay sonra geri geldi..yani korkmayın illaki geri geliyor..
Insallah ya elimde degil evladimi koklayamiycam dusuncesi beni delirtmeye yetiyor cok gecmis olsun sizede

Back